Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,075,624

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mehmet abi gözden bazen ırak kaldıksada allah gönüllerden ırak etmesin bizleri inşallah artık kış sezonu geldi sayılır işler biraz müsade eder yazın acısını çıkarırız

huseyin abi illaki kalbimizde gönlümüzdesin arkadasımızı unutmayız abi istiyoruzki beraber eglenelim beraber gulelim çagrımız bundan dolayıdır bekliyoruz abi

;D ;D ;D ; yapragını yerken kıtır kıtır sapına gelınce beeeeeeee >: .....bazi arkadaslara soyledik herkesi 3.5 gunde tanıymassındıye ama benı yanlış anladılar kendıerıne gore tavır aldılar hatta bazı arkadaslar cok samımı olmamıza ragmen selamı sabahı kestıler hiç önemlı degıl kırgında deyılım :-* daha bır seyler fazlacayazıp ilkbaşa dönmenin anlamı yok anlayan anlamıstır : bak gördunmu insanları varmıydı böyle arkadaşlık yarı yolda bırakıp gidiyorlar işte bilader insanlar böyle içlerini göremiyoruz ......ondan dolayı biraaz takip iyi olur zamanla tam olmasada bazı taraflarını görebiliyorsun ........ ;D işallah yine yanlış anlaşılmamışımdır herkese selamlar ........saygılar

Hayırdır mehmet usta,yine kızmışsın biryerlere...

kimseye kızdığım yok bazı arkadaşlar yanlış anladılardı beni arkadaşlık nasıl olur nerde nasıl başlar belli olmaz onlarında bu olaylardan ders almaları lazım diye düşünüyoruz.

beypazarına geldiğinizde bir kaç araç görmüştüm tanışamadık ama selamlar saygılar herkese buradanmı haberleşiliyor

twinax' Alıntı:
beypazarına geldiğinizde bir kaç araç görmüştüm tanışamadık ama selamlar saygılar herkese buradanmı haberleşiliyor
Evet bazı durumlar haricinde buradan duyuru yapar muhabbet ederiz.
tabiki herkezi muhabbete bekleriz.

huseyın abı nerelerdesın işler nasıl sevkı abı neylerle ugrasıyor bayramdan sonra göruselım özledık