abi alamadım biraraç nezor işmiş benkarar verene kadar yaz gelecek biranönce bir araç alıp birkaç geziye gelmek istiyorum benim istediğimihanım istemiyor onun istediğinide ben istemiyorum cj çok istiyorum ama aile için uygun olmazz diyorlar işin içinden çıkamadım selamlar saygılar
sadoz kardes hos geldin saglam araçtır iyi araç almıssın buradan gezilerimizi takip edebilir bizimle tanısabilirsin her turlu yardımcı olmaya çalısırız tekrar hosgeldın
abi alamadım biraraç nezor işmiş benkarar verene kadar yaz gelecek biranönce bir araç alıp birkaç geziye gelmek istiyorum benim istediğimihanım istemiyor onun istediğinide ben istemiyorum cj çok istiyorum ama aile için uygun olmazz diyorlar işin içinden çıkamadım selamlar saygılar
Teknik işlem metin kardeşimin size daha önce tavsiyeleri olmuştu bence metin kardeşimin bu konuda tavsiyeleri size çok faydalı olacaktır hayırlısı ne ise o olsun
Ustam asıl sen nerelerdesin sanalda görüyorum seni ama sahalarda yoksun metinin feryadını duymuyormusun güveç diye sayıklayıp duruyor garibim ;D organize olalım beyler lütfen ;D