Abi fiyatı biraz fazla gibi ama düzgün bir araca benziyor, böyle durumlarda 2-3 aramamak lazım,
işin gerçeği yakışır,
istersen İstanbul da araca bir baktıralım, bilgisine güvenebileceğimiz nazımızın da geçeceği bir arkadaşımız var.
bu arada bu araç çok durmaz Abi haberin olsun.
dopamin' Alıntı:
Bu land hakkında bir yorum alabilirmiyim metin madem uykuyu kaçırdık
Abi fiyatı biraz fazla gibi ama düzgün bir araca benziyor, böyle durumlarda 2-3 aramamak lazım,
işin gerçeği yakışır,
istersen İstanbul da araca bir baktıralım, bilgisine güvenebileceğimiz nazımızın da geçeceği bir arkadaşımız var.
Kia ya çok para harcadım hala harcamaya devam 4 lastik kışlık rot balans aks keçe değişimi aha 900 tl serkanın söyledikleri aklıma geliyor ya metin ben bu keratadan nasıl ayrılırım bilemiyorum
Abi haklısın, Kia nın marifetleri ortada,
ama bazen de değişiklik her türlü iyi olabilir,
tebdili mekanda hayır vardır lafını biraz sündürüp tebdili araçta hayır vardır yapabiliriz
Kia ile yapılabilecek her şeyi yaptın gibi, alırsın bir Defender belki de ufak ufak deniz balıkçılığı falan olur, her hafta olmaz da 20-25 günde bir olur, farklı etaplar olur, farklı yerler olur, hem Yiğit de geliyor yakında ona da değişiklik olur,
tabi doğrusunu sen bilirsin gene.
ve
iyi geceler Abi ...
dopamin' Alıntı:
Kia ya çok para harcadım hala harcamaya devam 4 lastik kışlık rot balans aks keçe değişimi aha 900 tl serkanın söyledikleri aklıma geliyor ya metin ben bu keratadan nasıl ayrılırım bilemiyorum
'Bu hafta vardiyam yüzünden katılamıyorum serkan'
Hamdi abi bende aynı dertten muzdaribim.
Gidebilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Herkese Selam ve hürmet ederim.......
Topuzoğlu Hüseyin SARIÇİÇEK
Mehmet ustam teşekkür ederim ah ustam her işin başı sağlıkmış bilememişiz paralamışız kendimizi
hiçbir heves kalmıyor insanda sağlığı bozulunca birazda o yüzden hayırlısı olsun be usta defender de çok hoşuma gitmişti bu arada
Mehmet ustam teşekkür ederim ah ustam her işin başı sağlıkmış bilememişiz paralamışız kendimizi
hiçbir heves kalmıyor insanda sağlığı bozulunca birazda o yüzden hayırlısı olsun be usta defender de çok hoşuma gitmişti bu arada
Selim canımsın ilk defa sizinle çıkmıştım off road gezisine bir daha nasip olmadı kısmetten öte olmuyor işte dediğin gibi herşeyin hayırlısı evet land gerçekten güzel ama biraz pahalı