KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kızılaydan Gölbaşı'na nasıl gidebilirim.
Ankaralı Dostlardan yardım....
Gölbaşında Ankara Üniversitesi 50.Yıl Kampüsü varmış..
Ankara ya geldiğimde oraya gideceğim
Yok Hocam Arabayla can mı dayanır her hafta Sakarya Ankara
Bu yaşta başımıza iş aldık;
bi yüksek lisans yapalım dedik ,Beşevlerdeydi okul şimdi Gölbaşına taşımışlar.... Öğreneceğiz bakalım nedir neresidir
yanlışın var kardeş suziki 60 model küsür arazi aracı var birazdan atarım senin amcalar önce tv yapmuşlar be gülüm hatta kıbrısta askerlik yaparken görmüştüm selimcim atmayalım.. ;D
Yok Hocam Arabayla can mı dayanır her hafta Sakarya Ankara
Bu yaşta başımıza iş aldık;
bi yüksek lisans yapalım dedik ,Beşevlerdeydi okul şimdi Gölbaşına taşımışlar.... Öğreneceğiz bakalım nedir neresidir
ooo allah kolalıkversın o zaman baya uzak ama kızılayla golbası ben ogreneyımde haber vereyım sıze golbasının otobuslerı nerden kalkıyormus
sinan54' Alıntı:
yanlışın var kardeş suziki 60 model küsür arazi aracı var birazdan atarım senin amcalar önce tv yapmuşlar be gülüm hatta kıbrısta askerlik yaparken görmüştüm selimcim atmayalım.. ;D
bır tane kırmızı suzukı gordum cok hosuma gıttı satılmıs satılmasa bu aracı dusunurdum ıkıncı bır arac olarak cokda guzel olurdu
bakalım bende boyle bır sey yapabılırım sadece hafta sonları acımadan daga tasa vuracagım bır arac yapacagım