KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sinan bey ben selim ile beraber organizasyonlara katıldım birebir gorustum ama o dediginiz sucuktan yemek bi turlu nasip olmadı maalesef hani kırıntıları kalırmı diye bile bakındım ama bulamadım bilmem anlatabildimmi ;D
abi bende katıldım selimle.adam 5 kg sucuk getiriyor hepsini tek başına yiyor haklısın sefer abi kırıntı bile burakmıyor. sonra o ağırlıkla çamura girip kalıyor ;D sucukları yemeden çamura girse gececek ama dayanamıyorki ;D ;D ;D
Selim İsmail abiye sor o izah eder.(yaş olarak sizden büyük olduğumdan direk isim hitap ettim.Birde samimi buldum bir iki yazıdan .kafan karışmasın.ist.dan Ankaraya hatlar soğuktan iyice karışır.neyse hal böyle muhabetin bol olsun.
abi bende katıldım selimle.adam 5 kg sucuk getiriyor hepsini tek başına yiyor haklısın sefer abi kırıntı bile burakmıyor. sonra o ağırlıkla çamura girip kalıyor ;D sucukları yemeden çamura girse gececek ama dayanamıyorki ;D ;D ;D