Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,120,914

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tamertms' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.
hahahahaha selim yine mükemmelsin komedi dükkanını açtın yine

tamer dukkanımız herdaım acık

ttos' Alıntı:
gunaydın sakarya,yalova,ankara

gunaydın sefer abı
s3lami' Alıntı:

gunaydınnnnnnnnnn

sinan54' Alıntı:
eh be selim bizde sucuklu yumurta yerizdiye papatya ekmek almıştık off .. :'( neyse susamlı ankara tavuğunla devam ederiz ;D ;D ;D

abı bana sucuklu yumurta deme ölüyorum yaff

Etiketler

iyi bir simit fotoğrafı ve iyi bir reklam.(mesleki olarak yaklaştım) başka yere gitmesin konu.iyi paylaşılar.muhabetiniz ve cayınız bol olsun.

freegraf' Alıntı:
iyi bir simit fotoğrafı ve iyi bir reklam.(mesleki olarak yaklaştım) başka yere gitmesin konu.iyi paylaşılar.muhabetiniz ve cayınız bol olsun.

valla çözemedım konuyu

sinan54' Alıntı:
eh be selim bizde sucuklu yumurta yerizdiye papatya ekmek almıştık off .. :'( neyse susamlı ankara tavuğunla devam ederiz ;D ;D ;D

sinan bey ben selim ile beraber organizasyonlara katıldım birebir gorustum ama o dediginiz sucuktan yemek bi turlu nasip olmadı maalesef hani kırıntıları kalırmı diye bile bakındım ama bulamadım bilmem anlatabildimmi ;D

abi bende katıldım selimle.adam 5 kg sucuk getiriyor hepsini tek başına yiyor haklısın sefer abi kırıntı bile burakmıyor. sonra o ağırlıkla çamura girip kalıyor ;D sucukları yemeden çamura girse gececek ama dayanamıyorki ;D ;D ;D

Selim İsmail abiye sor o izah eder.(yaş olarak sizden büyük olduğumdan direk isim hitap ettim.Birde samimi buldum bir iki yazıdan .kafan karışmasın.ist.dan Ankaraya hatlar soğuktan iyice karışır.neyse hal böyle muhabetin bol olsun.

dogru soze ne hacet tamer

ha bide camura girme tesebbusunde bulunuyor onu da beceremiyor bide buraya gelip hamdi abiye bizlere camurluk yapıyor ;D

cık cık cıkkkk ben sucugumu senle paylaşmıştım hatırlarsan vay bee ınsanoğlu boyle ısde ;D ;D

selimin sucuk konusunda zaafı olduğunu madem biliyoruz demekki ne yapacaz kamplarda ondan önce davranıp karnımız doyuracaz yoksa açız ;D ;D ;D

iyiyim teşekkürler arkadaşlar.umarım herkezde iyidir.
kahvaltı yapayım dedim. selimden bişey kalmamışki.