KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selim bey merhaba üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum inanın ortamı anlamaya çalışıyorum
konuşmaktan çok dinlemeyi severim mizacım böyle özel bir nedeni yok yani
Selim bey merhaba üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum inanın ortamı anlamaya çalışıyorum
konuşmaktan çok dinlemeyi severim mizacım böyle özel bir nedeni yok yani
bızım burda muhabbet gırladır sız dınlesenız bıle muhakkak sızede laf gelır laf atılır şakalaşılır hazırlıklı olun bence ama sunu bılınkı herkez ıyı nıyetlıdır. yapılan saka rencıdeetmek ıcın degıl gercekden şaka yapmak eglenmek gulmek ıcındır ;D ;D ;D ;D ;D
bızım burda muhabbet gırladır sız dınlesenız bıle muhakkak sızede laf gelır laf atılır şakalaşılır hazırlıklı olun bence ama sunu bılınkı herkez ıyı nıyetlıdır. yapılan saka rencıdeetmek ıcın degıl gercekden şaka yapmak eglenmek gulmek ıcındır ;D ;D ;D ;D ;D
bu arada yeni gelen arkadaşlarıda unutmuşum hoş geldiniz ömerbey.grubu yazışmalardan çözmüş olmalısınız.herdaim gardınızı hazır tutunuz.demedi deme sonra bu arada unutmadan selimin geçemediği yeri sakın geçmeyesin.tümden kaybederiz sonra selimi. iki çekere al batmış numarası yap olurmu
[/quote
Merhaba hamdi bey sizi onlıne görünce bir şey sormak istiyorum gezenbilir logosunu nasıl temin edebilirim