brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,281 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok murat ne ustume gelmesi ben kendim bile dalga geciyorum kendimle ;D benim hicbir zaman iddiam olmadıkı camura giricem diye sevmiyrim aracı camura sokmayı iste kendimi sokmayı daha cok seviyorum ;D Genişletmek için tıkla ... bu adam harika ya ; iyiki varsın sefer yinede sürçülisan ettiysek kusura bakma latife yapalım dedik
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok murat ne ustume gelmesi ben kendim bile dalga geciyorum kendimle ;D benim hicbir zaman iddiam olmadıkı camura giricem diye sevmiyrim aracı camura sokmayı iste kendimi sokmayı daha cok seviyorum ;D Genişletmek için tıkla ... bu adam harika ya ; iyiki varsın sefer yinede sürçülisan ettiysek kusura bakma latife yapalım dedik
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,282 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e dedim ya camur adamlar diye ;D ;D ;D bi 10-15 dakika dısarı cıkıcam buralarda iseniz gelirim Genişletmek için tıkla ... sakın camura felan dalma haa cıkta gelll ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e dedim ya camur adamlar diye ;D ;D ;D bi 10-15 dakika dısarı cıkıcam buralarda iseniz gelirim Genişletmek için tıkla ... sakın camura felan dalma haa cıkta gelll ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,283 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e dedim ya camur adamlar diye ;D ;D ;D bi 10-15 dakika dısarı cıkıcam buralarda iseniz gelirim Genişletmek için tıkla ... kilit aklına geldi ya efkarlandı yine ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e dedim ya camur adamlar diye ;D ;D ;D bi 10-15 dakika dısarı cıkıcam buralarda iseniz gelirim Genişletmek için tıkla ... kilit aklına geldi ya efkarlandı yine ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,284 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gercekten kızdımı ne abi adam cıktı gıtdi valla
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,285 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: gercekten kızdımı ne abi adam cıktı gıtdi valla Genişletmek için tıkla ... yarin ne yaparsın varmı pılan
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: gercekten kızdımı ne abi adam cıktı gıtdi valla Genişletmek için tıkla ... yarin ne yaparsın varmı pılan
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,286 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: gercekten kızdımı ne abi adam cıktı gıtdi valla Genişletmek için tıkla ... efkarlandı o bir sigara içmeye çıkmıştır ; tam unutmaya başlamışken hatırlattık yine neyse kapatalım kilit muhabbetinide üzülmesin daha fazla ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: gercekten kızdımı ne abi adam cıktı gıtdi valla Genişletmek için tıkla ... efkarlandı o bir sigara içmeye çıkmıştır ; tam unutmaya başlamışken hatırlattık yine neyse kapatalım kilit muhabbetinide üzülmesin daha fazla ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,287 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. zaten kilit neymiş canım bir işe yaradığıda yok boşa ağırlık yapıyor öyle değil mi murat ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. zaten kilit neymiş canım bir işe yaradığıda yok boşa ağırlık yapıyor öyle değil mi murat ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,288 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: efkarlandı o bir sigara içmeye çıkmıştır ; tam unutmaya başlamışken hatırlattık yine neyse kapatalım kilit muhabbetinide üzülmesin daha fazla ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tabi unutsunda tekrar bu zayıf yerden kızdırırsa bızı cekerız sılahları kilit pattt
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: efkarlandı o bir sigara içmeye çıkmıştır ; tam unutmaya başlamışken hatırlattık yine neyse kapatalım kilit muhabbetinide üzülmesin daha fazla ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tabi unutsunda tekrar bu zayıf yerden kızdırırsa bızı cekerız sılahları kilit pattt
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,289 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: yarin ne yaparsın varmı pılan Genişletmek için tıkla ... oğlumun maçı var orada olacağım murat çelik' Alıntı: tabi unutsunda tekrar bu zayıf yerden kızdırırsa bızı cekerız sılahları kilit pattt Genişletmek için tıkla ... şşşş duymasın her zaman cepte ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: yarin ne yaparsın varmı pılan Genişletmek için tıkla ... oğlumun maçı var orada olacağım murat çelik' Alıntı: tabi unutsunda tekrar bu zayıf yerden kızdırırsa bızı cekerız sılahları kilit pattt Genişletmek için tıkla ... şşşş duymasın her zaman cepte ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,290 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: zaten kilit neymiş canım bir işe yaradığıda yok boşa ağırlık yapıyor öyle değil mi murat ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... evt yagercekten oyle bır ara benımkıde ses yaptı sıktı ben sokecektım hem agırlık hem ses hem kasma olmaz boyle bırsey dedım ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: zaten kilit neymiş canım bir işe yaradığıda yok boşa ağırlık yapıyor öyle değil mi murat ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... evt yagercekten oyle bır ara benımkıde ses yaptı sıktı ben sokecektım hem agırlık hem ses hem kasma olmaz boyle bırsey dedım ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,291 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abiye kotu olmus ya yol yardım dıye gıtsemmıydı nee
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,292 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: hamdi abiye kotu olmus ya yol yardım dıye gıtsemmıydı nee Genişletmek için tıkla ... ne olmuş öğrenebildin mi
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: hamdi abiye kotu olmus ya yol yardım dıye gıtsemmıydı nee Genişletmek için tıkla ... ne olmuş öğrenebildin mi
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,293 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ne olmuş öğrenebildin mi Genişletmek için tıkla ... aramadım gec oldu dıye
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ne olmuş öğrenebildin mi Genişletmek için tıkla ... aramadım gec oldu dıye
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,294 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: aramadım gec oldu dıye Genişletmek için tıkla ... ??? ??? ??? neye geçmişolsun merak ettim ; umarım önemli birşey değildir
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: aramadım gec oldu dıye Genişletmek için tıkla ... ??? ??? ??? neye geçmişolsun merak ettim ; umarım önemli birşey değildir
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,295 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim nerelerde gozukmuyor yarin batarmı camura
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,296 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: selim nerelerde gozukmuyor yarin batarmı camura Genişletmek için tıkla ... evin karşısındaki tepede sucuk yapta bak batar mı batmaz mı ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: selim nerelerde gozukmuyor yarin batarmı camura Genişletmek için tıkla ... evin karşısındaki tepede sucuk yapta bak batar mı batmaz mı ;D ;D ;D