murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,297 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ??? ??? ??? neye geçmişolsun merak ettim ; umarım önemli birşey değildir Genişletmek için tıkla ... bu ara da zirvesinn hadi sana ne var ne ısmarlıyosun benden baska gören yokkk ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ??? ??? ??? neye geçmişolsun merak ettim ; umarım önemli birşey değildir Genişletmek için tıkla ... bu ara da zirvesinn hadi sana ne var ne ısmarlıyosun benden baska gören yokkk ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,298 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı olsunnnn
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,299 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: bu ara da zirvesinn hadi sana ne var ne ısmarlıyosun benden baska gören yokkk ;D Genişletmek için tıkla ... hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: bu ara da zirvesinn hadi sana ne var ne ısmarlıyosun benden baska gören yokkk ;D Genişletmek için tıkla ... hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,300 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ben takıpteydımmm sureklı ee
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ben takıpteydımmm sureklı ee
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,301 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ne ısmarlıyosun ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,302 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abiyi takipteyim ; benden bir yıl sonra geldi rüzgar gibi aldı başını gitti ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abiyi takipteyim ; benden bir yıl sonra geldi rüzgar gibi aldı başını gitti ;D ;D ;D
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,303 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hamdi abiyi takipteyim ; benden bir yıl sonra geldi rüzgar gibi aldı başını gitti ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi bende yenıyım ama hızlı gıdıyorum sanırım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hamdi abiyi takipteyim ; benden bir yıl sonra geldi rüzgar gibi aldı başını gitti ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi bende yenıyım ama hızlı gıdıyorum sanırım
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,304 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ne ısmarlıyosun ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... senin canın sağolsun ne istersen 100 de 1000 de adet oldu nasılolsa
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ne ısmarlıyosun ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... senin canın sağolsun ne istersen 100 de 1000 de adet oldu nasılolsa
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,305 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: abi bende yenıyım ama hızlı gıdıyorum sanırım Genişletmek için tıkla ... şimdi muhabbet varda gidiyorsun ; önceden ben okuyup çıkıyordum ; anladın sen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: abi bende yenıyım ama hızlı gıdıyorum sanırım Genişletmek için tıkla ... şimdi muhabbet varda gidiyorsun ; önceden ben okuyup çıkıyordum ; anladın sen
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,306 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: senin canın sağolsun ne istersen 100 de 1000 de adet oldu nasılolsa Genişletmek için tıkla ... saol abi sen ısmarladım bende yedım içtim olmazmı kabulum boyle
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: senin canın sağolsun ne istersen 100 de 1000 de adet oldu nasılolsa Genişletmek için tıkla ... saol abi sen ısmarladım bende yedım içtim olmazmı kabulum boyle
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,307 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: şimdi muhabbet varda gidiyorsun ; önceden ben okuyup çıkıyordum ; anladın sen Genişletmek için tıkla ... abi ankara grubu bolunmus 3 parca halınde degısık sıteler benım tanıdıgım bırcok arkadas burdan kopmus yazmıyorlar dahıı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: şimdi muhabbet varda gidiyorsun ; önceden ben okuyup çıkıyordum ; anladın sen Genişletmek için tıkla ... abi ankara grubu bolunmus 3 parca halınde degısık sıteler benım tanıdıgım bırcok arkadas burdan kopmus yazmıyorlar dahıı
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,308 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: saol abi sen ısmarladım bende yedım içtim olmazmı kabulum boyle Genişletmek için tıkla ... eyvallah murat sobada çayında buluşuruz yine yaparız bi güzellik
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: saol abi sen ısmarladım bende yedım içtim olmazmı kabulum boyle Genişletmek için tıkla ... eyvallah murat sobada çayında buluşuruz yine yaparız bi güzellik
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 27 Şub 2011 #1,309 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: eyvallah murat sobada çayında buluşuruz yine yaparız bi güzellik Genişletmek için tıkla ... ne zamn istersenız orası sızındır unutmayın
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: eyvallah murat sobada çayında buluşuruz yine yaparız bi güzellik Genişletmek için tıkla ... ne zamn istersenız orası sızındır unutmayın
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 27 Şub 2011 #1,310 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: kilit aklına geldi ya efkarlandı yine ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hay masallah cosmussunuz ya efkar bastı kilit dediniz camur dediniz bi 35 lik bitirdim geldim yanında cig kofte ile ;D brothers' Alıntı: hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dal dal sen muhabbete bende isterim zirve hediyesini
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: kilit aklına geldi ya efkarlandı yine ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... hay masallah cosmussunuz ya efkar bastı kilit dediniz camur dediniz bi 35 lik bitirdim geldim yanında cig kofte ile ;D brothers' Alıntı: hadi ya 999 da bırakacaktım ben ; dalmışım muhabbete ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dal dal sen muhabbete bende isterim zirve hediyesini
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,311 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: abi ankara grubu bolunmus 3 parca halınde degısık sıteler benım tanıdıgım bırcok arkadas burdan kopmus yazmıyorlar dahıı Genişletmek için tıkla ... malum nedenler var konuşmuştuk sende ; bende görüyorum bizde burada sonuna kadar tamgaz gidelim bakalım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: abi ankara grubu bolunmus 3 parca halınde degısık sıteler benım tanıdıgım bırcok arkadas burdan kopmus yazmıyorlar dahıı Genişletmek için tıkla ... malum nedenler var konuşmuştuk sende ; bende görüyorum bizde burada sonuna kadar tamgaz gidelim bakalım
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 27 Şub 2011 #1,312 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hay masallah cosmussunuz ya efkar bastı kilit dediniz camur dediniz bi 35 lik bitirdim geldim yanında cig kofte ile ;Ddal dal sen muhabbete bende isterim zirve hediyesini Genişletmek için tıkla ... yalnız nasıl geçti boğazından ya ; bizde isteriz murat çayı koysun hele yaparız bi güzellik hamdi abide var ikisini bir çıkarırız ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: hay masallah cosmussunuz ya efkar bastı kilit dediniz camur dediniz bi 35 lik bitirdim geldim yanında cig kofte ile ;Ddal dal sen muhabbete bende isterim zirve hediyesini Genişletmek için tıkla ... yalnız nasıl geçti boğazından ya ; bizde isteriz murat çayı koysun hele yaparız bi güzellik hamdi abide var ikisini bir çıkarırız ;D ;D ;D