tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 28 Şub 2011 #1,409 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tamam olur huseyın abıye nası ulaşacagız ılk once ona ulaşmamız lazım Genişletmek için tıkla ... takipteyim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: tamam olur huseyın abıye nası ulaşacagız ılk once ona ulaşmamız lazım Genişletmek için tıkla ... takipteyim
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 28 Şub 2011 #1,410 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: takipteyim Genişletmek için tıkla ... takipte kalma katılımını bekliyoruz ; sensiz olmaz evsahibi sensin
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: takipteyim Genişletmek için tıkla ... takipte kalma katılımını bekliyoruz ; sensiz olmaz evsahibi sensin
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 28 Şub 2011 #1,411 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günde 1-2 saat takip edebiliyorum
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 28 Şub 2011 #1,412 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: günde 1-2 saat takip edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... senin koyduğun resimleri kullandık ; bakabildin mi sayfaya
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: günde 1-2 saat takip edebiliyorum Genişletmek için tıkla ... senin koyduğun resimleri kullandık ; bakabildin mi sayfaya
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 28 Şub 2011 #1,413 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. baktım
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Mar 2011 #1,414 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankaralı arkadaşlar.... gününüz aydın ..keseniz bereketli olsun...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankaralı arkadaşlar.... gününüz aydın ..keseniz bereketli olsun...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Mar 2011 #1,415 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar,Ankara'ya Sakarya'dan selamlar....
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar,Ankara'ya Sakarya'dan selamlar....
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,416 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Günaydın Ankaralı arkadaşlar.... gününüz aydın ..keseniz bereketli olsun... Genişletmek için tıkla ... serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar,Ankara'ya Sakarya'dan selamlar.... Genişletmek için tıkla ... hepinize günaydın arkadaşlar
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Günaydın Ankaralı arkadaşlar.... gününüz aydın ..keseniz bereketli olsun... Genişletmek için tıkla ... serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar,Ankara'ya Sakarya'dan selamlar.... Genişletmek için tıkla ... hepinize günaydın arkadaşlar
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,417 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gunaydınnnnnn gunaydın guzel yurdumun guzel ınsanları ;D ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. gunaydınnnnnn gunaydın guzel yurdumun guzel ınsanları ;D ;D ;D ;D
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 1 Mar 2011 #1,418 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara Grubu Hayırlı İşler
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Mar 2011 #1,419 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Güzel Ankaramızda kar-yagmur varmı ??
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,420 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Güzel Ankaramızda kar-yagmur varmı ?? Genişletmek için tıkla ... kar yok abı hatta hava bıraz yumuşak ben paltosuz falan usumedım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Güzel Ankaramızda kar-yagmur varmı ?? Genişletmek için tıkla ... kar yok abı hatta hava bıraz yumuşak ben paltosuz falan usumedım
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Mar 2011 #1,421 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Nerede o meşhurrr Ankaranın buz kesen ayaz sogukları.......nerede uzun süre kalkmayan karlar.. Mevsimler degişiyor diyorlar inanmıyoruz ya..gerçekten bu yıl kış olmadı...olsa bile sadece daglarda oldu.. ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Nerede o meşhurrr Ankaranın buz kesen ayaz sogukları.......nerede uzun süre kalkmayan karlar.. Mevsimler degişiyor diyorlar inanmıyoruz ya..gerçekten bu yıl kış olmadı...olsa bile sadece daglarda oldu.. ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,422 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Nerede o meşhurrr Ankaranın buz kesen ayaz sogukları.......nerede uzun süre kalkmayan karlar.. Mevsimler degişiyor diyorlar inanmıyoruz ya..gerçekten bu yıl kış olmadı...olsa bile sadece daglarda oldu.. ;D Genişletmek için tıkla ... düşün abı bız ankarada kar görmek ıcın daga bayıra gıttık kı ankarada dıze kadar kar yagardı eskıden ankara ayazının yerını hafıf bır esıntı aldı.gercekden degısıyor mevsımler allah sonumuzu hayıretsın
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mdr' Alıntı: Nerede o meşhurrr Ankaranın buz kesen ayaz sogukları.......nerede uzun süre kalkmayan karlar.. Mevsimler degişiyor diyorlar inanmıyoruz ya..gerçekten bu yıl kış olmadı...olsa bile sadece daglarda oldu.. ;D Genişletmek için tıkla ... düşün abı bız ankarada kar görmek ıcın daga bayıra gıttık kı ankarada dıze kadar kar yagardı eskıden ankara ayazının yerını hafıf bır esıntı aldı.gercekden degısıyor mevsımler allah sonumuzu hayıretsın
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,423 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sefer aç kalır o zaman ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sanki her gittigimizde beni tok geri getirdiniz ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: sefer aç kalır o zaman ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sanki her gittigimizde beni tok geri getirdiniz ;D
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,424 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ozaman sefer abi camura kendi gırer ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... herzamanki gibi camur adam olmaca
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ozaman sefer abi camura kendi gırer ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... herzamanki gibi camur adam olmaca