brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,441 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ayaş yollarından aştımda geldımmmm ayaş tarafına gıdılıyor fuze ramplarının oraya huseyın abıyle erjan abı fezelere bakım yapacakmıs Genişletmek için tıkla ... erjan ??? ??? ??? erhan ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ayaş yollarından aştımda geldımmmm ayaş tarafına gıdılıyor fuze ramplarının oraya huseyın abıyle erjan abı fezelere bakım yapacakmıs Genişletmek için tıkla ... erjan ??? ??? ??? erhan ;D ;D ;D
girdap www.akgunaydin.com.tr Mesajlar 124 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.akgunaydin.com.tr 1 Mar 2011 #1,442 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ok bizlerde katılabilirmiyiz
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,443 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: nslsınız tolga beyyy görüşemiyoruz : Genişletmek için tıkla ... cok mesgulum brothers' Alıntı: nasıl farkettin bizde ufak tefek adamlarız dikkat çekmiyoruz sanıyorduk ;D ;D ;D ayaşta ilk parti sucuk ekmek sana Genişletmek için tıkla ... ben sizin yanınıza gelince dikkat cekiyordunuz pek iri yarıyım ya ;D mserdemir' Alıntı: hahhaha tolga abı alemsın ha ahha sen ne zaman ben acım dedınde bız senı doyurmadık hahah erhan abı guzel olacak guzel kameralar fotograf makınaları hazır olsun şükrü gunaydın Genişletmek için tıkla ... hicbi zaman beni doyurmadınız yanınızda acımdan zafiyet gecirdim gormezden geldiniz bana ezik muamelesi yaptınız ;D mserdemir' Alıntı: tolga abı pazar gunu gelmıyormusun gezıye sensız olmaz ha bak erhan abı ılk sucukekmegı sana verecek Genişletmek için tıkla ... son ana kadar bekliyorum bi aksilik olmaz ise eklicem brothers' Alıntı: sucuk ekmek neki ilk semaverdeki ilk çayda seferin Genişletmek için tıkla ... ooo herseyin ilk i benim se tmm o zaman acıtasyon ise yaradı ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: nslsınız tolga beyyy görüşemiyoruz : Genişletmek için tıkla ... cok mesgulum brothers' Alıntı: nasıl farkettin bizde ufak tefek adamlarız dikkat çekmiyoruz sanıyorduk ;D ;D ;D ayaşta ilk parti sucuk ekmek sana Genişletmek için tıkla ... ben sizin yanınıza gelince dikkat cekiyordunuz pek iri yarıyım ya ;D mserdemir' Alıntı: hahhaha tolga abı alemsın ha ahha sen ne zaman ben acım dedınde bız senı doyurmadık hahah erhan abı guzel olacak guzel kameralar fotograf makınaları hazır olsun şükrü gunaydın Genişletmek için tıkla ... hicbi zaman beni doyurmadınız yanınızda acımdan zafiyet gecirdim gormezden geldiniz bana ezik muamelesi yaptınız ;D mserdemir' Alıntı: tolga abı pazar gunu gelmıyormusun gezıye sensız olmaz ha bak erhan abı ılk sucukekmegı sana verecek Genişletmek için tıkla ... son ana kadar bekliyorum bi aksilik olmaz ise eklicem brothers' Alıntı: sucuk ekmek neki ilk semaverdeki ilk çayda seferin Genişletmek için tıkla ... ooo herseyin ilk i benim se tmm o zaman acıtasyon ise yaradı ;D
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,444 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: erjan ??? ??? ??? erhan ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: erjan ??? ??? ??? erhan ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,445 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yanı gelıyorsun dımı sefer abı gel beaa gel gel senıde arabanıda kırletmeyecegız gel sen
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yanı gelıyorsun dımı sefer abı gel beaa gel gel senıde arabanıda kırletmeyecegız gel sen
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,446 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yanı gelıyorsun dımı sefer abı gel beaa gel gel senıde arabanıda kırletmeyecegız gel sen Genişletmek için tıkla ... kirlenirse yıkaması senden
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: yanı gelıyorsun dımı sefer abı gel beaa gel gel senıde arabanıda kırletmeyecegız gel sen Genişletmek için tıkla ... kirlenirse yıkaması senden
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,447 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: kirlenirse yıkaması senden Genişletmek için tıkla ... hallederız abı ayıpettın
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: kirlenirse yıkaması senden Genişletmek için tıkla ... hallederız abı ayıpettın
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,448 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı Genişletmek için tıkla ... tamam serdar anladım konuyu ;D ;D ;D ;D pardon serhat yok yok neydi o ya selim selim ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: heheh serkan dıyecekdım yoksa serhatmıydı harbı ha o gozukmuyor bu aralar nerdeyse ;D ;D ;D amma yanlış yazmısım bende füzelere bakım yapacaklaar erhan huseyın ıkılısı Genişletmek için tıkla ... tamam serdar anladım konuyu ;D ;D ;D ;D pardon serhat yok yok neydi o ya selim selim ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,449 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: kirlenirse yıkaması senden Genişletmek için tıkla ... ee kaptın izzeti ikramı eklersin artık adını
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: kirlenirse yıkaması senden Genişletmek için tıkla ... ee kaptın izzeti ikramı eklersin artık adını
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,450 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ee kaptın izzeti ikramı eklersin artık adını Genişletmek için tıkla ... e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: ee kaptın izzeti ikramı eklersin artık adını Genişletmek için tıkla ... e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,451 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu Genişletmek için tıkla ... hadi işte listeyede ekle adını bak çoluk çocuk ailece gidiyoruz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: e napıyım erhan hazır herseye tamam derken yakalamısken ne kaparsam kar diyorum sizi bi daha boyle yakalamak mumkunmu Genişletmek için tıkla ... hadi işte listeyede ekle adını bak çoluk çocuk ailece gidiyoruz
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,452 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: ok bizlerde katılabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... katılım icin acılan topik e ismini eklemen gerekiyor ondan sonrasını dusunucez ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. girdap' Alıntı: ok bizlerde katılabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... katılım icin acılan topik e ismini eklemen gerekiyor ondan sonrasını dusunucez ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,453 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: katılım icin acılan topik e ismini eklemen gerekiyor ondan sonrasını dusunucez ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... diyene bak önce kendin eklesene hem şükrü beyide eklersin
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: katılım icin acılan topik e ismini eklemen gerekiyor ondan sonrasını dusunucez ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... diyene bak önce kendin eklesene hem şükrü beyide eklersin
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,454 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hem bak halat çekmede seni bizim takıma alacağız
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 Mar 2011 #1,455 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hem bak halat çekmede seni bizim takıma alacağız Genişletmek için tıkla ... yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. brothers' Alıntı: hem bak halat çekmede seni bizim takıma alacağız Genişletmek için tıkla ... yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 1 Mar 2011 #1,456 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden Genişletmek için tıkla ... onu diyesim geldide kaçma diye yazmamıştım ;D ;D ;D hadi kaptın 10 numarayıda
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yazdım yazdım erhan bu kadar ısrara kim dayanır biraz naz yapayım demistim ama fazla naz aşık usandırır lafını hatırladım birden Genişletmek için tıkla ... onu diyesim geldide kaçma diye yazmamıştım ;D ;D ;D hadi kaptın 10 numarayıda