KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
LR 110 aracımı toplatmak icin ankara sasmazda UZLAR servis referans edildi,
Tabi her servis iyidir, yeteneklidir. herkesin emegine, zamanina hep saygılıyız,
Ancak bu servisle ilgili deneyimi olan arkadaslar varsa fikirlerini rica ediyorum,
sonucta cok servis olmasina ragmen genel deneyimin faydasi oluyor, insan kendini biraz daha guvende hissediyor
bu konuda fikri olan varsa simdiden tesekkurler
selamlar
bizim 3 adet aracımız şu anda şaşmazda Nakşi ustanın orada kaporta yapılıyor... Mekanik işler Cafer Ustada yapılıyor biz çok memnunuz ...Sizi de şaşmaza bekler tanışmak isterim ..saygılar
Freelanderımda bazı sorunlar vardı ara ara kendiliğinden arıza lambaları yanıp araba olduğu yerde kalıyordu. Birkaç yere gösterdim sorun yok dediler, zaten sürekli değil ama ara ara yapıyordu. En son bir arkadaşım tavsiyesiyle başket oto sanayi sitesindeki Efeler land rover a götürdüm ve hemen ilgilendiler, aracı test edip sorunu buldular ve çözdüler yaklaşık 1, 1 bucuk aydır sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Güncel servis tavsiyesi olan var mı? Ben Anıl Oto'dan memnundum ancak kapatıyorlar, şimdi onlardan ayrılan Arda Usta'nın çalıştığı Gaye'ye gidiyorum ve memnunum. Sizin işini beğendiğiniz yerler varsa sanayide gezmeyi seven birisi olarak gidip bir çay içmek isterim, aracım P38 4.6.
Erciyes iş yerlerindeki Gaye den bahsediyorsaniz Gaye otomotiv benim akrabamdir cok uzun yıllardir Land Rover yedek parça işinde ankarada tekdirler ve servis işinede girdiler işlerinde titiz ve samimi olduklarini söyleyebilirim tabi sonuç itibariyle serviste calisan usta önemli bu konuda ama işi yaptirdiginiz yerin işine saygisi ve işten sonraki müşteri memnniyeti de unutulmamasi gereken öneli bir faktör bence
Erciyes iş yerlerindeki Gaye den bahsediyorsaniz Gaye otomotiv benim akrabamdir cok uzun yıllardir Land Rover yedek parça işinde ankarada tekdirler ve servis işinede girdiler işlerinde titiz ve samimi olduklarini söyleyebilirim tabi sonuç itibariyle serviste calisan usta önemli bu konuda ama işi yaptirdiginiz yerin işine saygisi ve işten sonraki müşteri memnniyeti de unutulmamasi gereken öneli bir faktör bence
Hocam büyük iş yaptırmadım ama dediğim gibi Arda'yı tanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Gaye bildiğim kadarıyla Ağustos itibariyle parçada toptan fiyat neyse onu yazıyor, bu da parça fiyatlarında son kullanıcı için büyük avantaj. Ayrıca stoklarında Bearmach, Birtpart ve birçok farklı marka da var. Tek sorunları yer ve mekan, yeri biraz sapa, mekan biraz küçük. Yine de Ankara'da şu an gidilecek bence tek yer.
Hocam büyük iş yaptırmadım ama dediğim gibi Arda'yı tanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Gaye bildiğim kadarıyla Ağustos itibariyle parçada toptan fiyat neyse onu yazıyor, bu da parça fiyatlarında son kullanıcı için büyük avantaj. Ayrıca stoklarında Bearmach, Birtpart ve birçok farklı marka da var. Tek sorunları yer ve mekan, yeri biraz sapa, mekan biraz küçük. Yine de Ankara'da şu an gidilecek bence tek yer.
Gaye Oto ve Arda Usta hakkında ben de çok olumlu bir tecrübe yaşadım.Ankara'ya günübirlik işlerim ve 2 Disco bakmaya geldim, ikisini de yarım gün içinde peşpeşe götürdüğümde sağolsunlar ellerindeki işlere ara verip ilgilendiler.Beğendiğim aracı aldığımda, İstanbul'a yola çıkmak için kontrole bir kez daha uğradığım motor yağı ve kırmızı hidrolik tamamladılar, buna rağmen ücret almak istemediler.Bu anlayışta olan esnaflara hep ihtiyacımız var...