Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,845
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ayıp yaaa daha öğle yemeği yemedim vallahi Ve büroda sadece pırasa var Bu balık resimlerini kaldır MESUT ABBİİİİİİİ! ))

Etiketler

nakturk' Alıntı:
2 Hafta sonra bizde motorları alalım gidelim mi bakalım nası olcak ??? Ben taaa yaz basından beri bi bole faaliyet yapmak istiyodum
outlaw06' Alıntı:
Bencede çıkaralım Hüseyin abi))
Abi yalnız yada 1-2 araçla pek zevkli olmuyor dediğin gibi.İnşallah bir daha bir etkinlikte birlikte oluruz.
Savas baskan 2 hafta sonra bizde 4x4 ler + 2x1 lerle gelelim duruma gore hangisine binceeemize bakarız olurmu ;D ;D ;D ;D Yanlız su balık olayı beni kasıyo :-\ :-\ tavuk ordek karga filan yokmu yicek ???

Dalca abi zaten bir araya geldik, sizin crosçu 3 abide geldi balık yalan oldu.(Balığı taa akşam yaptık muhabbetine).Ordan Erem abinin rotaya devam ettik.Önce motorcuların duvara gittik.Epey bi tırmanıp indiler.Sonra bizi daha yumuşak bir duvara götürdüler ordada biz oynadık epey süperdi.Dalca abi bu hafta cheroke buluşmamız var abi , diğer haftaya anlaştık Erdem abiler 3 motor gelecek.Yapalım abi.Erem abiyle sen oganize et artık.Motor+jeep mixi valla acaip heyecanlı ,zevkli))

OK haftaya bakalım baskan.

Erdem ve buraklar gelmis anladigim, sonra gittik dediginiz de resme gore sagda kalan kucuk duvarsa, vay kucuk duvarin haline

nakturk' Alıntı:
Erdem ve buraklar gelmis anladigim, sonra gittik dediginiz de resme gore sagda kalan kucuk duvarsa, vay kucuk duvarin haline
bence kucuk duvarda da 4 ceker olmaz ama olsun diye uğras verdilerse artık kucuk duvarda kalmamıştır diye tahmin ediyorum ozellikle Ismail hocamın o 40 - 50" MT lerinden sonra ;D ;D ;D ;D

@ERSİN im nerdeeee kardeşim nerdeee?Özledim Ersinimi
@Erkan abi nerdeeee??? Dönmedimi hala samsun,trabzon seferinden? Çıkmayın ankaradan kardeşim özlüyorum sizi

outlaw06' Alıntı:
@ERSİN im nerdeeee kardeşim nerdeee?Özledim Ersinimi
@Erkan abi nerdeeee??? Dönmedimi hala samsun,trabzon seferinden? Çıkmayın ankaradan kardeşim özlüyorum sizi
Gune Erkan abinin Jeep resmi ile baslayamadigimdan etrafa bos bos bakiyorum ne soleneni anlıyorum ne konusup ne yazabiliyorum