KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahaaa koltuk sallanmaya başladı bile))Abi kararsızım ama yine jeep olacak markasıyaya kaldık i mi? ucuz elden araba kiraya veren tanıdık varmı? yahu 3 ay evvel 3 arabam vardı))şimdi taksiler almıyor)))
Dalca abi X5 in anahtarı abime bir verdim gidiş o gidiş.2009 hondası vardı onu verdi geçen nakite ihtiyacım varken, hondayı sattım işimi gördüm o da kafasına göre X5 i devraldı.Ses çıkmıyor bende utanıyorum aramaya vallaha.Eeee yemeyenin malını yerler artık yine bi 2009 honda alacaz ona arabamızı geri almak için.Arada mediha eldem sokaktan geçip sağına soluna bakıyorum bişi varmı diye)) eee evlat işteYakalanacam bigün ama biladere))Herneyse beyler acil araba arıyorum))
@MURAT sağol dostum.Yanında eşi ailesi olmayan birinin arabasına bineriz olmazsa.Tabi o tarihe kadar araç alamazsam.1-2 wj ile görüştüm bakalımda çok sarmadı
Dalca kardeşim sen Savaşı başkanlıktan indirmeyi o kadar kolay mı sanıyorsun, Savaş başkanla uğraşacağıma Melih başkanı indirir onun yerine başkan olurum daha kolay
Başkan bu ara Suziki 2,0 lara da bir bak istersen.