Dalca kardeşim sen Savaşı başkanlıktan indirmeyi o kadar kolay mı sanıyorsun, Savaş başkanla uğraşacağıma Melih başkanı indirir onun yerine başkan olurum daha kolay
Başkan bu ara Suziki 2,0 lara da bir bak istersen.
Beni indirmek kolay.Ben kırmızı ete hayır diyemem.Birkuzu kaburgaya başkanlık kurban olsun Abi inan suzukide düşündüm bi ara ama zorjeep ten ayrıldım şu an sudan çıkmış gibiyim
Savaş abi sana araç buldum, hem tanıdık indirim de yaptırırız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-cherokee-5,9-102132342/detay/
Savaş abi sana araç buldum, hem tanıdık indirim de yaptırırız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-cherokee-5,9-102132342/detay/
Bu arabanın sahibi olan koç yürekli, bana geçen pazar 5 kuruş almadan kontağı uzattı, al ne zaman ödersen öde diye.Ama olmuyor işte.O kadar çıkamıyorum
Bu arabanın sahibi olan koç yürekli, bana geçen pazar 5 kuruş almadan kontağı uzattı, al ne zaman ödersen öde diye.Ama olmuyor işte.O kadar çıkamıyorum
Biliyorum abi bende şahit oldum. Senin gibi güzel bir insan kendisi hayırlısı olsun abi ne diyelim.Ama sana da yakışırdı be abi hani tam başkan arabası vallahi 8)
Biliyorum abi bende şahit oldum. Senin gibi güzel bir insan kendisi hayırlısı olsun abi ne diyelim.Ama sana da yakışırdı be abi hani tam başkan arabası vallahi 8)
Hepinize benden çok yakışır.Bunu samimiyetimle söylüyorum.Hayırlısıbakalım...
Beyler 2000-2001 model 4.7 temiz wj arıyorum.25 den fazla vermem Tanıdık bildik olursa hemen haberleşelim lütfen
Hepinize benden çok yakışır.Bunu samimiyetimle söylüyorum.Hayırlısıbakalım...
Beyler 2000-2001 model 4.7 temiz wj arıyorum.25 den fazla vermem Tanıdık bildik olursa hemen haberleşelim lütfen
savaş zj de de sana fiyat olarak yazmıştım wj istediğin fiyata zor gibi bulursanda o aracı iyi araştırmanı dilerim ki serdar bir önceki yazısında belirtmiş kendisi bu aracı kullandı ona danışmanı öneririrm
savaş bulamassın demedim bulursun da iyi araştır 99 larda quaro track var tercih 99 üstü onlarda quadrto select şanzuman 26 ya bulduğun 2000 modelden ben huylanırım arkadaşım yanlış anlama diretmiyorum inşallah bulursun ama sağlık v.b. acil durumunu yaşamayan bir kişi sanmıyorumki o fiyatlara bıraksın onun için iyi araştırmak gerek gerçi boşa yazıyorum sen zaten bilirsin sonuçta işini bu aralar bir çayını içmeye uğrayabilirim sana danışmam gereken birkaç şey var
Abi Cherokee etkinliğine gitmeyeceksen pazar öğleden sonra ben müsait olacağım. Oğlanın kızağını da aldım, karlı bi yer bulursak ona da eğlence olur takılırız...