Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,450
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Çağın bu arada dün çok konuşma fırsatımız olmadı ama Jimny maşallah süper. Allah nazardan saklasın.

Etiketler

Çok haklısınız mesut abi, bu konu hakkında gurup üyelerinden katılmak isteyen arkadaşlar ile bir akşam bir araya gelip etraflıca konuşalım ve fikirlerimizi paylaşalım

serdar06' Alıntı:
Çağın bu arada dün çok konuşma fırsatımız olmadı ama Jimny maşallah süper. Allah nazardan saklasın.

Teşekkür ederim abi sağol hepimizin aracına nazar değmesin Forester ı eğer yapma kararın kesinleşirse thule tavan sepetini gördüm bir foresterda çok güzel duruyor ama zevkler renkler meselesi tabikide

Balığa giderkende böyle gideriz artık

mutlu huzurlu bir gün olsun.. GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...

CKAYA' Alıntı:
Erem abi direk mesela süpriz yapsan Rubicon la gelsen değil mi bir sonraki geziye kendimizden geçsek umarsızca çocuklar gibi şen olsak
ABİ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR SENİN RUBİ DEDİN SEN ;D ;D ;D ;D

erka' Alıntı:
ABİ AĞZINDAN BAL DAMLIYOR SENİN RUBİ DEDİN SEN ;D ;D ;D ;D

Yaw abicim sabah sabah hep ağzımızın suyunu akıtıyorsun, beni mest ediyorsun öğlen gireyim dedim öğlende aynı etkiyi yarattın demekkiiii neymiş?? bu durum kaçınılmaz sonuç RUBICON candır ;D ;D

Paylaşımlar için teşekkürler sayende hepimizde birer albüm oldu. Toptan yollada kurtulalım ;D ;D ;D altın yumurtlayan tavuk misali o zamanda işin heyecanı kalmaz ama değilmi emeğine sağlık abi.

Erkan abi her sabah Jeep resmiyle gune guzel baslamanızı sağlıyor ama toplam tesekkur sayısı 2 adamın. Ayıp oluyo grup üyeleri. Yapıştırın hele teşekkürleri!!

çağın abi tane, tane, içimize sindire, sindire daha güzel oluyor sanki

Monti' Alıntı:
Erkan abi her sabah Jeep resmiyle gune guzel baslamanızı sağlıyor ama toplam tesekkur sayısı 2 adamın. Ayıp oluyo grup üyeleri. Yapıştırın hele teşekkürleri!!
dalca abi rahatsız etmiyorsa bu paylaşımlar, teşekkür sorun değil.. seviyorum aşığımımmmm willys'e jeep'e rubi'ye

erka' Alıntı:
dalca abi rahatsız etmiyorsa bu paylaşımlar, teşekkür sorun değil.. seviyorum aşığımımmmm willys'e jeep'e rubi'ye
Bilakis, ilk iş sabah, gezenbilir açılır Erkan abinin muhtesem Jeep resmine bakılır, ondan sonra işlere sıra gelirrr

Monti' Alıntı:
Bilakis, ilk iş sabah, gezenbilir açılır Erkan abinin muhtesem Jeep resmine bakılır, ondan sonra işlere sıra gelirrr
bu gazla ben bugünü perişan ettim... kocaman teşekkür dalca abi..

O değilde herşey iyiydi de o turuncu yu yollamasaydın ben onu görmeyeydim ahhhh ahhhh Jimny i kaplatsam mı turuncuya ne yapsam ;D ;D ;D Bayılırım turuncu renge en sevdiğim renk Rubi ilede birleşince abi yapmayacaktın bunu 8)

savaş hayırlı olsun gülegüle bin ALLAH kaza bela vermesin tekerinden çamur eksik olmasın inşallah