KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bahadır bey türkiyede bildiğim bir örneği olmadığı için tüvden gectimi geçmedimi bunu bilemiyorum ama projenizi makine mühendisleri odasına danışırsanız bir cevap alabilirsiniz sanırım onların onay verdiğine de tüv den olumsuz rapor almazsınız sanırım ama araştırmaya devam edeceğim somut birşeylere ulaşırsam sizi bilgilendiririm
Günaydın millet.herkese güzel bir haftasonu dilerim...Biri erzurum mu dedi2000-2002 de erzurumdaydım iyi bilirim erzurumu.11 yıldır ankarada olmama rağmen hala palandökenin karşısındaki evimi satmadım.gidip yerleşesim var birgün.senede 7 ay karda offroad
Günaydın millet.herkese güzel bir haftasonu dilerim...Biri erzurum mu dedi2000-2002 de erzurumdaydım iyi bilirim erzurumu.11 yıldır ankarada olmama rağmen hala palandökenin karşısındaki evimi satmadım.gidip yerleşesim var birgün.senede 7 ay karda offroad
Hafta sonları bizim sitede in cin top oynuyor)) Nerdesiniz yahu?Kontağı çeviren kaçmış yine anlaşılanBu hafta etkinlik falan da açmadık kimseyi bulamıyoruz
13 OCAKTA 6 BÜYÜK ETKİNLİĞİMİZDE YİNE YENİDEN TÜM DOSTLARI BEKLİYORUZ....
Erem abiyle teldeydik şimdi.Yarın öğlen ballıkpınarda , andoff un pistinin yanındaki motocrosçuların antrenman pistinde toplanıyorlarmış.Bende giderim büyük ihtimal.Yarın öğlen canı sıkılan, hanımından izin alan, izin alamayıp temizlik var diye süpürge ile dışarı atılan, haftası zor geçip kurtlarını dökmek isteyen deneyebilir.Biz motorcu rdem abilerle 2 hafta önce çoookk acaip eğlenmiştikDeneyin bence.Umarım işlerim erken biterde bende gidebilirim