KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geçmişte severek kullandığım 3 ayrı jeep modelinden edindiğim tecrübe şu:
Türkiye'de ustaların insafındayız. İnsanı arabasından soğutuyorlar malesef... İşi öğrenip Amerikadakiler gibi kendimiz uğraşsak daha güzel yaparız.
Yakıt ayrı bir dert, vergi ayrı bir dert. Bütün bunlara rağmen bu tutkudan vazgeçmeden kullananları tebrik etmek lazım
Geçmişte severek kullandığım 3 ayrı jeep modelinden edindiğim tecrübe şu:
Türkiye'de ustaların insafındayız. İnsanı arabasından soğutuyorlar malesef... İşi öğrenip Amerikadakiler gibi kendimiz uğraşsak daha güzel yaparız.
Yakıt ayrı bir dert, vergi ayrı bir dert. Bütün bunlara rağmen bu tutkudan vazgeçmeden kullananları tebrik etmek lazım
Ben aldığım araçlardan sevdiklerimle konuşuyorumseviyorum.kendimi sevdiriyorum.aramda ciddi bir bağ oluşturuyorum.çok enteresan.çok saçma gelecek ama 97 zj (sattığım araba) ahl 97 nin üzgün olduğunu hissediyorumakşamları aklıma geliyor.camdan bakıp bahçede göremeyince onunda beni özlediğini hissediyorum)) inanın bu böyle.65 civarı araç değiştirdim son 7-8 senede.zj de bir volvo s40 da ve 97 elegance beyaz mercedesimde bu duyguları yaşadım)) buda değişik bir manyaklık mı yoksa sizde de varmı?iyileşecekmiyim söyleyin bana
Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun 40 olam yetişemesin bana)))))
Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun 40 olam yetişemesin bana)))))