Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 785,350
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

dayanamadım bi foto daha koyayım...

çok seksi değilmi

Etiketler

serdar bey toyota gerçekten çok çok başarılı bir arazi aracı seçiminiz için de tebrikler.. düşünceniz içinde tüm şiddetimle katılıyorum size, bankada duracagına binelim değil mi

sıradan günaydın artık sönük kalıyor artık günaydınlar böyle daha canlı mutlu bir haftasonu geçirmeniz dilegiyle

Monti' Alıntı:
39 u kim bastı diye hic sormuyon tabii? Bu hayat boledir iste... Uzumu ye bağını sorma

Sana tesekkur ettiğim için bana bi teşekkür, et elini korkak alıştırma bakiim Başkan ;D ;D ;D
Abi sen ne diyosun seni Bingöle yolladım bile.Tıkladım yani

Herkese günaydınlar.Yahu o kadar görselden sonra yapıştıracak foto aramaya gerek duymadım.Süpersiniz.
Sevgili dostlarım abilerim sağda solda dolapta ekmeklikte falan vardır bir bayat ekmek.Eeee malum kuşlar aç.Tarla tapan bitti.Üşümsein aç kalmasın garipler

Jeep sevdasına bulaşmadan önce bir kere daha düşünmek lazım.Boş sokaklarda gece yürümek lazım.Olayın derinine inmek lazımNedenmiYaw dün akşam az daha gidip battaniye serecektim üşümesin diye))Bu sevda başka.JEEP yazısını görünce köylümü, asker arkadaşımı, lisedeki sevgilimi, kuzey carolıne daki halamı görmüş gibi sarılasım geliyor

Mesut abi sabah konuşurken şarjım bitti (benim değil telefonun şarjı yani) özür dilerim.Sen nasıl uygun görürsen yarın öyle gidelim abi keşfe.Erkan ,Dinçer, Yiğit, Murat, Salih de gelmek istiyor.E bari toplanıp gidek yarınYa nasıl bir guruba düştük, millet yerinde duramıyor.Kımıl kımıl maşallah)))) (şaka bir yana yarın cepten msj laşıp gidelim abiçaktırmadan usulca sessizce)

erka' Alıntı:
burak abi kırmızısı olsun 635'in 5 fazla olsun
bencede kırmızı olsun abi...

Bu arada başımdan geçen ufak bir anıyı anlatmak isterim,Eşime ait bordo renkli bir megane coupemiz var.Geçen yaz kanıbozuğun tekinin araca yaptığı asitli saldırı sonucu tüm boyası zarar gördü ve boyanması gerekti.Bende “madem boyanacak güzel bir renk olsun diye aracı 1 aylık araştırma sonucu maseratinin kırmızısına boyattım.Atölyede mükemmel duruyordu renk,Gün ışığında da görebilmek için aracı dışarı çıkarttık inceliyoruz anam oda ne!!! Yanımıza yanaşan nar çiçeği kırmızısı şahin ile benim araba aynı renk benim 1 ay aradığım boya kodu narçiçeği şahinle aynı çıktı
Aşağıda aracımın öncesi sonrası ve şahin var

))))))))))))))))))) Burak farklı olmak istiyorsan Lamborghini LP 670 turkuazına boyatacaksın kardeşim Sonra kırmızı ışıkta yanına narçiçeği yanaşır arkadada MEMATİ yazar
Şahin demişken ;geçen yıl 8 cad silahtaroğlu galeriden Hüseyin abi aradı.Gel bir araba var bir gör diye.Ne diye sormadan gittim.89 model şahin, 17 bin km de, boya,akma kokma yok.Daha yerlerdeki halıflexin naylonları duruyor.16 bin son dediler.14 bine kadar çıktımNostalji. Bu arada bu yaz kesinlikle çok temiz bir Renault 12 TL alma kararım var.75 modeldi onlar sanırım.Valla ne eğlenceli olur.

http://www.kotusozluk.com/gorseller/18636/1
Bakarmısınız göğsü kıllı abimle sevgilisi villanın önünde TL ile hayata renk katıyor

Savaş fark ettim şarzının bittiğini . 2 en fazla 3 araç gidelim o halde, gitmişken de keşifle kalmayalım Akşam haberleşiriz.

Abi böylebir talihsizliğim var...kolumda Arnavut bayrağındaki çift başlı kartalın dövmesi var konyada bi garson "Abi Konyalımısın Büyükşehir belediyesinin amblemini dövme yaptırmışın" diye sormuştu...

ÇİNLİLERİ FRONTERANIN ÇAKMASINI YAPTI DEDİLER İNANMAMIŞTIM...AMA YAPMIŞLAR