Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 781,984

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ahmet bey erdoğan Uzlu akrabanızmı))) Çok kırgınım onaAramızda bir kırgınlık geçti.Pazar anlatırım

Savaş abi sen hangi gurupta tartıştın abi benim yazdıklarımda zorlarına gitmiş olacak ki kaldırmışlar

Savaş facebookda tartıştım sonra siteden çıktım falan yazmışsın hayırdır?

Erkan senin bu fotoları çekmiş olduğun makinanın marka modeli neydi?

Merhaba,
Etkinliğe katılacak araç sayısının bir limiti olduğunu bilmiyorduk. Listeden gelemeyecek araç olursa ya da ek kontenjan olursa biz de katılabiliriz.

Burak & Barış & Murat Defender 110

burakb06' Alıntı:
Merhaba,
Etkinliğe katılacak araç sayısının bir limiti olduğunu bilmiyorduk. Listeden gelemeyecek araç olursa ya da ek kontenjan olursa biz de katılabiliriz.

Burak & Barış & Murat Defender 110

Burak selam,
Ne haber nerelerdesiniz? Çok oldu görüşmeyeli... Barış'a soruyorum hep işi var diyor

Arkadaşlar geziye gelirken Telsizlerimizide unutmayalım. Savaş abi yine 3-05 'demi olacağız ?

serdar06' Alıntı:
Erkan senin bu fotoları çekmiş olduğun makinanın marka modeli neydi?

İyi geceler serdar abi benim fotoğraf makinası olympus m760 memnunmusun derseniz memnun değilim şöyleki çekim hızı çok düşük hareketli nesneleri yakalamak oldukça zor güzel fotoğraflar almak çok tecrübe ve makineya alışkanlık gerektiriyor ben ilk fotoğraf çekmeye başladığımda 100 fotoğraf çektim ise ancak bunun 20 tanesi güzel çıkıyordu sonra üzerinde ayarlamalar yaparak ve makineyi çözerek kaliteli fotoğraf sayısını artırdım şuan % 80 oranında güzel fotoğraflar yakalıyorum tavsiye edermiyim etmem bunu yerinen canon yada nikon un makineleri her zaman daha tatminkar bana göre tabi bu fotoğraf makinelerinin odak ayarını merkeze yapmak şart aksi halde yine güzel fotoğraflar yakalamak güç olacaktır

Günaydın Ankara 2 gün kaldı...

ismail06' Alıntı:
Nasıl, beğendiniz mi aracı. Pazar günü daha detaylı incelersiniz artık.

Estağfurullah İsmail Bey beğenip beğenmemek haddimize değil. sizler beğenerek aracınızı tamamlamış bu hale getirmişsiniz. Allah kaza bela vermesin. İşin aslı gerçekten çok da beğendiğim bir araç. Bence sizin kasa cherokee'ler bu modifiye ile çok güzel oluyor.normal halini çok beğenmem normalde ;D imkanım olsa benim de niyetim yükseltme ama malum discoların genel sorunu yükseklik. sunrooflar kapalı iken 1,98 yükseklik var. biraz daha yükseltirsem kapalı otoparklar tam macera yarışı olur benim için ki daha önceleri başıma da geldi
Pazar uzun uzun konuşmak üzere diyeyim

outlaw06' Alıntı:
Ahmet bey erdoğan Uzlu akrabanızmı))) Çok kırgınım onaAramızda bir kırgınlık geçti.Pazar anlatırım

evet savaş BEy Erdoğan abi kuzenimdir pazar günü dinleyelim durumu gerekirse canlı bağlantı yaparız hemen

pazar günü için kahvaltı programımız var mı acaba? kahvaltı için plan nedir?

aaeryigit' Alıntı:
pazar günü için kahvaltı programımız var mı acaba? kahvaltı için plan nedir?
Genelde kahvaltı yapmayanlar Taymekte buluşunca orda atıştırıyor bişeyler.Yada gidince hemen yakıyorlar semaverleri piknik alanında yiyorlar.Kefye keder