KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Savaşım seninde belirttiğin gibi, bu grup bizim grubumuz. dostlukların arkadaşlıkların dibine kadar yaşandığını bir topluluğuz biz. Bizi bazı (ismi lazım değil) gruplardan ayıran en önemli ve en temel özelliğimiz kimsenin kimseden bir çıkar gözetmeksizin grubumuza gönül vermeleri. Bence de en önemli unsur bu olsa gerek. Çok katılımlı gezilerde illaki sıkıntılar pürüzler olur ve olacakta. Asıl önemli olan bunlardan ders çıkartıp yolumuza devam etmektedir. Başta Sen ve Mesut olmak üzere grubumuzu bu noktalara getiren arkadaşlarımın, abilerimin hakları ödenemez. Elimden geldiğince, gücümün yettiğince her türlü desteği vermeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Ayrıca bir çok kişi sadece organizasyonlarda birbirleriyle görüşüyor. Bu yaşlarda sağlam dostluklar kurmak kolay olmuyor, hazır bu dostluklar kazanılmışken birbirimizle daha çok irtibat kurup, bunu pekiştirmemiz lazım. Lakin bir çoğumuzun birbirinde telefon numaraları bile yok. Buna istinaden, beni seven ve görüşmek isteyenler için benim numaram. 05337783718 'dir. Hepinize saygı sevgilerimi sunuyorum. Mutlu ve huzurlu hafta sonlarınız olsun.
Bayılıyorum bu araçlara mesut abi, yerli üretim tuzla jeep leri kullanmak bile büyük bir keyif ve mutluluk veriyor ki orjinalleri ile arasında dünya kadar fark var
Yine dalca abiyi kızdırıcam galiba kışın ortasında bahar fotoğraflarını paylaşarak
Mesut abim senin arşivini görmeyi çok isteriz kim bilir ne kadar güzel, muhteşem yerleri fotoğraflamışsındır, keşif gezisinde bir kaç fotoğraf paylaştın mest oldum, acaba arşivinde ne kadar muhteşem manzara ve offroat fotoğrafların vardır tahmin bile edemiyorum.
Bir çok turist özellikle Japonlar tuz gölünde çamur banyosu yapmaya geliyorlar içeriğindeki yoğun mineraller sayesinde vücuda çok sayıda faydası olduğu biliniyor, bir çok deri hastalığına faydası olan tuzlu suyun içine girebilmek ise cesaret gerektiriyor, zira fazlasıyla yakıyor, özelikle