Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,948
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Aynen Erkan'cım bu yaz inşallah gideceğiz hep beraber .

İnşallah abi yaza güzel bir kamp etkinliği ayarlıyalım. ben de 3 tane cadır var biri tek kişilik diğerleri 3 kişilik geciyor fakat 2 kişi için daha kullanışlı cadırlar, diğer iki çadırı kamp için arkadaşlarla paylaşabilirim kullanımlarına tahsis edebilirim kamplı etkinlikte

Etiketler

Ayrıca Tuz gölü Flamingoların göç yolu üzerindedir, yazın buraya gittiğimizde inşallah görmek nasip olur, yüzlercesi bir arada.

herkese iyiakşamlar Savaş bey henüzacemi olduğum için mesajı bu gün okuabildimcevabınız içinteşekkürler hepsini okumaya çalıştığıım için bu mesajıda gördüm cevap yazıyorum daha öncede yazdığım gibi gezilere aile ile katılmayı düşündüğümiçin bunları sorup öğrenmek istedim ortamı iyice anlamak için benim hiçbirönyargım yok ama vazgeçmeyeceklerim var bayrağımız bunlardan ilksırada gelenlerden biri başkanı ve kurucusuolduğunuz grubunuzun logosunda bayrağımızı görmek benim için öncelikli gerekirse gezilerde bütün araçları tektek dolaşıp gerekli temizliğiben yaparım gerekirse sırfbuişiçin gezilerede gelmekisterim diğerrenklerleilgili olarak itçakal deyip bu hayvancıklara hakaretetmeiş olmayım ama logoda bayrağımız olmadığısürece malesef benimaklıma gözümün önüne hep başkaşeyler gelecek güzel fotolariçinde teşekkürler selamlar saygılar

abiler merhaba,
yarın yoldan çıkacak olan varmı? ben yarından sonra en az br ay çıkamayacağım bi yere bi geçici jübile yapayım diyorum...

burak mehmet' Alıntı:
abiler merhaba,
yarın yoldan çıkacak olan varmı? ben yarından sonra en az br ay çıkamayacağım bi yere bi geçici jübile yapayım diyorum...

Hayırdır Burak bir sıkıntı yoktur umarım.

mesut kose' Alıntı:
Hayırdır Burak bir sıkıntı yoktur umarım.

yok abim hatta iyi bişey.. 31 ocak 4 şubat arası bebek geliyor o yüzden 1 ay kadar çıkamam bir yere...

Sen takmışssın bir kere logonun renklerine Başkan açıklamayı yapmış zaten gerektiği gibi, bu ideolojik, siyasi veya resmi devlet dairelerinin bir grubu değil adı üstünde Off Road ve Outdoor Etkinlikleri grubu dolayısı ilede illede logosunda bayrak olacak renkler de şunlar şunlar olacak diye bir kaide yok zaten en başında okumuş olsaydınız görürdünüz burada din, siyaset, Politika değil Off road, doğa sporları, 4x4 ler üzerine samimi ve dostça bir sohbet ve arkadaşlığa dair paylaşımlar var bunları konuşacaksak buyurun sizde buradan gördüğünüzü, gezdiğinizi paylaşın dediğm gibi diğer paylaşımların yeri burası değil.

burak mehmet' Alıntı:
yok abim hatta iyi bişey.. 31 ocak 4 şubat arası bebek geliyor o yüzden 1 ay kadar çıkamam bir yere...

Alllaaaaah bitane daha minik Off Road'cu geliyor gruba, hadi bakalım inşallah sağlık ve sıhhatle vatana, millete, ailesine hayırlı evlatlar inşaalah.

burak mehmet' Alıntı:
abi hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhatli doğar inşallah

Twıntax arkadasım abd de artık bayragı bikini,şort yapıyorlar.bizdemı oyuncak edelim?ben doguanadolu ulkuocakları koruma ekıbının gozbebegıyken bayragı goturdum herbır yere,sıkma canınıankarada bayrak sevmek kolaybayrak gönulde ve gönderde guzel.logolarda değıl.selamlar(mesut abı gerekenı yazmıstın sıyaset yasak diye ama bende yazayım bıseyler dedım)

burak mehmet' Alıntı:
hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun

iyi geceler abiler kardeşler hani yokmu yarine yarinde olmuş gerçi yokmu bir atraksiyon

Burakcım sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah. Yarın için bende gelmek isterim, yok mu abiler bir program?

Savaş kardeşim, aman deyim, sözlerimize dikkat edelim, biz ABD değiliz, ABD Kurtuluş Savaşı'nı bilmez, hak, helal nedir bilmez, namus bilmez, bizler hiçbir zaman işgalci olmadık, işgalcilerin desteğiyle kurulmadı bu ülke, işgalcilere hiç bir zaman boyun eğmedik. Aman deyim dikkat et, ilk cümlendeki karşılaştırmaya sakın girme!

Serkan ne ısgalcısı, ne helal haramıyaw ben bayragın bı ozellıgı olmalı,her yerde kullanılmamalı demıstım.sert fırcalamıssın,anlayamadım