Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,775
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Banada ayı ayağından çok kendi ayağımı hatırlattı. Ha ben biraz ayı gibiyimdir ama yinede daha bi pence izi gibi olsa daha guzel olr ;D ;D ;D ;D

Bide "Suzuki Off-Road" Yerine direk Suzuki yazsa daha iyi. Tema zaten off-road ve doğa meşgalelerini direk anlatıyor.

Etiketler

Hiç beğenmedim çok kötü hele 3 tane siyah kartal var birisi rampa bile çıkamayan jp 233 plaka verimsiz bi araca benziyo...3 siyah kartalıda köy hizmetlerinden ihaledenmi aldılar acaba ?
NOT:çok pis kıskanırım acayip çamur atarım..

outlaw06' Alıntı:
)))))))))))))))))))))))))))) Burak Allah iyiliğini versin))

hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....

burak mehmet' Alıntı:
hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....
Helak olmasın fotolar, bize gondersin biz koyalım

şubat 3 e kadar bekleyelim koymassa Çağının küreğiyle azının ortasına vurayım Murat Beyin...

Herkese iyi akşamlar, bir arkadaşımın 1 yaşında orjinal rottweiler cinsi bir köpeği var cinsiyeti erkek, saldırgan değil, yarı eğitimli (kendisi eğitmiş yapabildiği kadar) kendisi bakamadığı için onu ÜCRETSİZ sahiplendirmek istiyor, haberiniz ola, buda fotoğrafı

outlaw06' Alıntı:
Harbi kürek nerde?Kültürel miras listesinde o alet.Çağının aletiortada yok

en son gördüğümde Artvin yöresine ait kürek havası eşliğinde oynuyordu