KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın o ayak izlerini eğer bir ayı ayak izi olarak düşündüysen bende o izlenimi yaratmadı daha çok insan ayağını düşündürüyo bi ara çizmeye çalışır yollarım aslında ama tabi benden başka böyle düşünen yoksa sorun yok ellerine sağlık güzel olmuş değişik ve hoş olmuş
Hiç beğenmedim çok kötü hele 3 tane siyah kartal var birisi rampa bile çıkamayan jp 233 plaka verimsiz bi araca benziyo...3 siyah kartalıda köy hizmetlerinden ihaledenmi aldılar acaba ?
NOT:çok pis kıskanırım acayip çamur atarım..
hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....
hasedimden çatladım abim yetmedi durup durum gene koyuyosun fotoğraf Allahtan Murat beceremiyo fotoğraf yüklemeyi yoksa elinde güzel fotoğraflar varmış....
Herkese iyi akşamlar, bir arkadaşımın 1 yaşında orjinal rottweiler cinsi bir köpeği var cinsiyeti erkek, saldırgan değil, yarı eğitimli (kendisi eğitmiş yapabildiği kadar) kendisi bakamadığı için onu ÜCRETSİZ sahiplendirmek istiyor, haberiniz ola, buda fotoğrafı