Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 805,207

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

katılan herkese günümüze keyif kattıkları için bu harika günde harika etkinliği gerçekleştiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ayrıca hasta haliyle yanımızda olan SAVAŞa ayrıcaa çok teşekkürler. fotoğrafları çeken ve paylaşan tüm arkadaşların emeklerine sağlık

buda son resim kazasız belasız bir etkinlik daha son buldu herkese teşekkürler daha güzel etkinliklerde görüşmek dileğiyle

Mesaji biraz gec okudum. Aslinda iyi ki gec okumusum. Yoksa Bu guzel gunu yasayamayacaktim. Umariz davetsiz gelmemiz kimseyi kizdirmamistir. Bu gun sanirim ilk deaf off road baptism ve com keyif aldim. Organizasyonda emegi gecen ve beni cesaretlendirip yardim Eden herkese cok tesekkurler.

Bizlerde sizi tanıdığımız için mutlu olduk bu güzel güne renk kattınız, Ersin fotoğraflar için teşekkürler ellerine sağlık. Bir büyük etkinliğide böylelikle kazasız sorunsuz tamamlamış olduk katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Başkana, emeği geçen arkadaşlara ve tüm ekibe gönülden teşekkürler.

Herkese iyi geceler dilerim, yine süper bir etkinlikti ve bu etkinliği düzenleyen organize eden mesut abi ve yine hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan savaş abi ye özverilerinden dolayı çok teşekkür ederim, bize öncülük yapan ve rehberlik eden ersin beye ve bu güzel gezide bizimle yola çıkan renk katan tüm dostlarıma kardeşlerime ve abilerime de çok teşekkür ederim

Fotoğraf olayını yine abartmışım , umarım 220 fotoğrafa bakmaktan sıkılmazsınız

Çubuk karagöl fotoğrafları