KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımam
outlaw06' Alıntı:
)) sonunda paklandın demek.sarma falan da götürdün değilmi Burak?
şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımam
ben hayatımda hiç sarma yemedimki..ne öle yeşil yeşil uzaylı parmağı gibi
Savaş Cherokee, Murat Özbay,Burak Mehmet üçkol,İlker Yoldaş,Salih Özen akşam saat 7 de Mühyede, bisiklet kiralanan alanda buluşuyor.Gelmek isteyenlere duyurulur
Ufaklığın adı hepinizin bildiği gibi Umay olcaktı,Umayın Anlamı "hayvanları ve kadınları koruyan tanrıça" olduğu için dinimize uygun olmadığı kanısıyla annesinin rızasınıda alarak nüfusa "İpek" olarak işlettim.
N.cüzdanını aldım artık dönüş yok İpek gibi bebişin adı İpek oldu
Burak defalarca ağzıma geldi karışmak istemedim.Çocuğa dini bir isim koymak veya hayırlı bir isim koymak anne babanın ilk görevi.Çok iyi bir iş yapmışsın.İpek gibi temiz bir hayatı olur inşallah.
Allah nazarlardan korusun.
Ufaklığın adı hepinizin bildiği gibi Umay olcaktı,Umayın Anlamı "hayvanları ve kadınları koruyan tanrıça" olduğu için dinimize uygun olmadığı kanısıyla annesinin rızasınıda alarak nüfusa "İpek" olarak işlettim.
N.cüzdanını aldım artık dönüş yok İpek gibi bebişin adı İpek oldu
Arkadaşlar 10-12 bin tl civarı günlük kullanım için (büroda) ayda bin tl taksitle araç bakıyorum.Palıo,accent vs tarzı.Şu an nakitim yokÇevrenizde rastlarsanız görüşelim.(nisan-mayısta tamamını kapatabilirim)inşallah yani
Abi; 5 saat kadar önce de face de bunu yayınlayıp renegade buldum, Erkana baktırmaya gidiyorum demiştin)) Sen beğenmemişsin demek ki.Neyse ben alayım artık.Fred çakmaktaşla barni moloztaşıda yanıma alır koşa koşa süreriz