KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi bu alet çok mantıklı geldi bana ya arkada çeki demirine oluyor on tarafada aparatla aynı sekılde takılabılıyor ve ıhtıyaca gore kullanım ıcın gayet guzel gıbı gozukuyor bide size soruyum dedim malum vinç evde yatıyor
abi bu alet çok mantıklı geldi bana ya arkada çeki demirine oluyor on tarafada aparatla aynı sekılde takılabılıyor ve ıhtıyaca gore kullanım ıcın gayet guzel gıbı gozukuyor bide size soruyum dedim malum vinç evde yatıyor
Kardeşim işin şakası bi yana 250 buna verene kadar 600 e yenisini yapıyorlar.Bide şu çalınıp bulunan HA plakanın tamponuda satılıkmış bak..
250 buna verme öküz alırız o paraynan...
Kardeşim işin şakası bi yana 250 buna verene kadar 600 e yenisini yapıyorlar.Bide şu çalınıp bulunan HA plakanın tamponuda satılıkmış bak..
250 buna verme öküz alırız o paraynan...
Görüntü öyle ama illaki dezanavantajı vardır birincisi bence dayanıklılık sonucda ciddi yüke maruz kalıcak...Direk bağlantı gibi olmaz bence ama pratıklık ve vıncın arabanın ustunde kalmaması acısından ufak cekmeler ıcın ıdeal gıbı sonucda arabalar acık otoparkda yatıyor bıde guvenlık durumu var bu ısın