Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,169
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

+1 abi. Anca bizim max. 1500 kg araclarda olur daha once dedigim gibi. Bide buna guvenilip heryerede dalinmaz ama 4 cekerin yanina 5. ceker gibi dusunebiliriz diyorum

Erem' Alıntı:
Asıl işim devlet memuriyeti.
Ancak hobilerim ve meraklarımın bileşkesi ortaya değişik birşey çıkarıyor. Hani "ne iş olsa" kıvamında.
Metal işleme sektoru ile ilgiliysen benzer işler içerisinde olabiliriz dicektim abi.

CKAYA' Alıntı:
Olsun abi katılırsın yaw Zaten katılda artık sana bir Jimny bulamadık
Bulmayalım su an Cagincim simdi bide o cikarsa yengen beni atcak evden. Zaten o atmadan ben eve gidecek vakit bulamicam galiba ;D ;D

Foresteri eskitince Ranger Wildtrak alırım belkim Guzel gozukuyo aracda 7000 tl yıllık vergi neymiş yaw ??? ??? ???

Etiketler

Fotolarınızı inceledim , aslında pazar aynı parkurdan geçmişiz ama rastlaşmamışız( mühyeden elmadağ'a çıkarken otobanın üzerinden geçen köprü,güzel kalabalık bir fotonuz var ) ( evim, işim elmadağa yakın olduğu için 1 saatlik bile bir tur yapma şansım oluyor.
onun dışında motocross larla foto çekildiğiniz yer eymirin girişi sanırım daha doğrusu otoban ile eymirin arasında kalan bölge . Ama oraya araçların girebilmesine şaşırdım, motocross yaparken buraya araçla giremem diyordum .
İşim gereği pazarları çalışıyorum, 3 martdaki büyük organizasyona katılmak istesemde bütün pazarımı ne yazıkkı ayıramıyorum. Cmrtesi veya spontan turlarınıza katılmak isterim. Lada Niva(2004) aracım var, şimdilik standart. Ama gruba yük olacağımı düşünmüyorum. Bir geziye katılmak tanışmak isterim. Burdan rahatlıkla takip edebilirim sanırım.

saygılar

Ekli dosyalar

• IMG_20130214_224818.jpg
    142.2 KB · Görüntüleme: 125

akşam İpek hanım aklımızı başımızdan aldığı için telefonumun bataryasını doldurmayı unutmuşum..telefonum şuanda arabada şarj oluyor kusuruma bakmayın İbrahim paşam..
Bu arada nedemek efendim nezaman müsaitseniz bekliyorum zaman fark etmez....

Daver bey ortalarda yok Sinopada gidememiş öğrendiğim kadarı ile

herkese slm değerli grup üyeleri maalesef sevgili kızım suziden ayrıldım. yeni bir araç bakıyorum. araç bulur bulmaz tekrar aranızdayım inşallah. görüşmek dileğiyle

mozbay1907' Alıntı:
Daver bey ortalarda yok Sinopada gidememiş öğrendiğim kadarı ile
Canım Lütfücüm Bu Daver biraz haylaz galiba...Haberde vermiyor nerede olduğunu...

outlaw06' Alıntı:
XJ Cİ
@SALİH EFENDİ
@MURAT EFENDİ
@BURAK EFENDİ
Elin kızına bakında utanın
http://www.youtube.com/watch?v=nTYo1DLQI2w
Abim Burağın kız kardeşinin bi su geçişleri var yanlaya yanlaya girip biz Burakla zaten o gün kendimizden utandık

Başıma şef diye oturttukları adam sabahtan beri bir Pakistanlıya libyadaki savaş size sıçradımı Sizin oranın inciri meşurmuş ( aslında meşhur olan İnci si) sizin başkentiniz trablus mu? gibi sorular soruyo.Garibim pakistanlı Ülkesinin matematik konumunu anlatmaya çalışıyor bir saattir

Kim la o

cr-v' Alıntı:
herkese slm değerli grup üyeleri maalesef sevgili kızım suziden ayrıldım. yeni bir araç bakıyorum. araç bulur bulmaz tekrar aranızdayım inşallah. görüşmek dileğiyle
Serkan ne yaptın dostum.Yahu bu ne işGurupta araç kalmadı.Şener efendi dükkana mahkum oldu.Dalca abi yok aladağlarda yok başka organizasyondaSerdar abi ya ingilterede ya adıyamanda.Yiğit amaroka kıyamazTey Allahım))Cem 2 aydır ortada yok.Eray pazarları 3 aydır izin alamıyor
Erem abi XJ yi
İsmail abi DEV 5,9 u
Mesut abi suzi 2,5 i
Serkan suzi 1,6 yı saaaat tııııı Eeee? Artık koşu etkinlikleri yaparız

Ok dostum

valla yaptık bişey ama hadi hayırlısı bi tuhaf oldum valla nasıl da bağlanmışım. şimdi araç bakıyorum abi inşallah temiz gönlüme göre bi araç bulursam alıcam inşallah.