KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ANOFF YÖNETİCİLERİ, KURUCULARI VE MÜDAVİMLERİ ABİLERİM VE KARDEŞLERİMİN DİKKATİNE:
Çubuk kültür müdürlüğü martın 3 ünde yapacağımız etkinlik için bizimle birlikte hareket etmek istiyorlar.Etkinliği Çubukta yapmamızı planlıyor ve bizi davet ediyorlar.FİKİRLER LÜTFEN?
Abiler size bişey danışayım KOLXJ ye 2 jant arasında kaldım.
Lastik ebadımı büyütmeyeceğim için 114,3---8--15 bi jant alıcam MT leri RT leri ayrı jantlarda tutabilmek birazda görüntü için,
aklımda 2 tane model var birisi powcan 321 modeli dieride jaws marka
1. jaws marka
2.si powcan marka
ANOFF YÖNETİCİLERİ, KURUCULARI VE MÜDAVİMLERİ ABİLERİM VE KARDEŞLERİMİN DİKKATİNE:
Çubuk kültür müdürlüğü martın 3 ünde yapacağımız etkinlik için bizimle birlikte hareket etmek istiyorlar.Etkinliği Çubukta yapmamızı planlıyor ve bizi davet ediyorlar.FİKİRLER LÜTFEN?
Kendi açımdan çubuk uyar bana..Baraj uzun zamandır gitmediğim bir yer mesela
buluşmanın tarihi Kadınlar gününüde kapsadığı için bence kadınlar gününe yönelikte birşey yapıp basınınıda ilgisini çekebiliriz.
Mesela ben Ankara life dergisini konuk etsem grupça bide dergiyemi çıksak acaba ?
Şöylede bakabiliriz olaya, onların mı bize faydası olacak bizim mi onlara faydamız olacak, eğer bu etkinliği bir şekilde ulusal haber kanallarında duyurabilirlerse çok güzel olur tabii, yok sadece çubuk kültür derneği dergisinin 76. sayısında çıkacaksa bu etkinlikle ilgili haber, pekte kıymeti olmaz bence
Bu arada bende Suziki den kalma jant ve lastikleri satıyorum haberiniz olsun malum sitede ilanı var aklıma geldi birde buraya koyalım belki bir arkadaşımızın işine yarar
Şöylede bakabiliriz olaya, onların mı bize faydası olacak bizim mi onlara faydamız olacak, eğer bu etkinliği bir şekilde ulusal haber kanallarında duyurabilirlerse çok güzel olur tabii, yok sadece çubuk kültür derneği dergisinin 76. sayısında çıkacaksa bu etkinlikle ilgili haber, pekte kıymeti olmaz bence
Mesut abi meşhur saç kavurmamı 4-5 ulusal kanal çekmezse tadı olmaz diyor ellameOk çubuk davetine gitmiyoruz.Durmak yok yola devamBiz bize el bize kurban