Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 808,800
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erkan hayırlı olsun alanada satanada bu gruba ve sana bir rubi yakışır artık herşey gönlünce olsun

Etiketler

erka' Alıntı:
profilden resmini kaldırırken içim acıdı jeep imi sattım .. artık etkinlikte stepne yuvasın da, tavan sepetin de bagaj da, yeri olanlar beni unutmasın giderken
hayırlı olsun erkan abi rubiye ramak kala abi senin için her zaman yerimiz vardır

Ben rubileri hep uzaktan gördüm ne içine bindim ne yakından inceleme şansım oldu birisi alsada incelese .. Erkan abi Yap bi Güzellik be abim..

burak mehmet' Alıntı:
Ben rubileri hep uzaktan gördüm ne içine bindim ne yakından inceleme şansım oldu birisi alsada incelese .. Erkan abi Yap bi Güzellik be abim..
Çetinemeçdeki beyazın içine bindimde insanın pek inesi gelmiyor sonra

mozbay1907' Alıntı:
Çetinemeçdeki beyazın içine bindimde insanın pek inesi gelmiyor sonra

İnşallah karderşim ama daha var..

http://www.alibaba.com/product-gs/653846522/Jeep_XJ_ABS_fender_flare.html incele bakalım şunu bi 65 dolar alınası bi fiyat acaba kargosu ne tutar...?

burak mehmet' Alıntı:
İnşallah karderşim ama daha var..

http://www.alibaba.com/product-gs/653846522/Jeep_XJ_ABS_fender_flare.html incele bakalım şunu bi 65 dolar alınası bi fiyat acaba kargosu ne tutar...?
O konuda hiç bi fikrim yok inan ama fiyat güzelmiş sitede

orhan19' Alıntı:
erkan hayırlı olsun alanada satanada bu gruba ve sana bir rubi yakışır artık herşey gönlünce olsun
orhan abi teşekkür ederim yapacaz bişeyler artık

erka' Alıntı:
abilerim her birinize tek tek teşekkür ederim.. beni onure ettiniz.. iyi ki varsınız, siz can dostlarımsınız.. yine bir jeep olacak inşallah en kısa zaman da..
Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemAslında alsa en sevinecek benim ve birgün akşama kadarda alıp gezeceğim.Ama araziye girecek, sağı solu sürtecek, belki kaza, suya düşme, takla atma, sağı solu kırılma riskinide beraberinde getirecek offroad tutkusu için 100 bin tl lik bir araç çok fazla

Arkadaslar spor, siyaset filan yok biliorum ama su bizim Fener taraftarinin yaraticiligida bir numara yaw : ;D ;D ;D ;D

Paylasmadan gecemedim

savaş abi söylediklerinde çok haklısın bu konuyu uzun uzun konuşalım uygun bir zamanda..

Peki Ankarada ne nerede yenir ?
Mesela Canım Lahmacun istediğinde K.Karabekir Keko,Döner istediğinde Çiftlik Özdemir,içli köfte Çukurağa Emek, vb tavsiyeleriniz nerelerdir.

NOT: çok açım !!!!

burak mehmet' Alıntı:
Peki Ankarada ne nerede yenir ?
Mesela Canım Lahmacun istediğinde K.Karabekir Keko,Döner istediğinde Çiftlik Özdemir,içli köfte Çukurağa Emek, vb tavsiyeleriniz nerelerdir.

NOT: çok açım !!!!
strazburg da çardak ta pide yenir.
mühye duvartepede Meşhur Mesut saç kavurmaları yenir
atakule kavşağı eyvanda ciğer yenir