KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
profilden resmini kaldırırken içim acıdı jeep imi sattım .. artık etkinlikte stepne yuvasın da, tavan sepetin de bagaj da, yeri olanlar beni unutmasın giderken
abilerim her birinize tek tek teşekkür ederim.. beni onure ettiniz.. iyi ki varsınız, siz can dostlarımsınız.. yine bir jeep olacak inşallah en kısa zaman da..
Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemAslında alsa en sevinecek benim ve birgün akşama kadarda alıp gezeceğim.Ama araziye girecek, sağı solu sürtecek, belki kaza, suya düşme, takla atma, sağı solu kırılma riskinide beraberinde getirecek offroad tutkusu için 100 bin tl lik bir araç çok fazla
Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemAslında alsa en sevinecek benim ve birgün akşama kadarda alıp gezeceğim.Ama araziye girecek, sağı solu sürtecek, belki kaza, suya düşme, takla atma, sağı solu kırılma riskinide beraberinde getirecek offroad tutkusu için 100 bin tl lik bir araç çok fazla