Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 808,608
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
baskan hayırdır

mondeoyla meganı birleştirsemmi acaba ? Tek arabaya düşsek hem masraf azalır iyi olur.. hemde daha uzun soluklu kamplara gideriz...

Etiketler

Hayırdır Burak?Bunun lınkını Erem abide face den atmıştı bana.Alalım abi sana dedim ses çıkmadı.Senmi düşünüyorsun?km si güzel.Ama ş.içi 600 krş yakıtı var haberin olsun.Dizeldir az yakar diye düşünme.Bunlara millet 350-400 krş yakıyor diye palavra sıkıyor.Gerçi bizimki de 675 yakıyor ya neyse

burak mehmet' Alıntı:
mondeoyla meganı birleştirsemmi acaba ? Tek arabaya düşsek hem masraf azalır iyi olur.. hemde daha uzun soluklu kamplara gideriz...
bence gerek yok başkan mondeo dursun benim fikrimi meganı sat işe yaramıyosa diycemde ne masrafı var la

abim yakıtını tahmin ediyorum 14-15 lt yakar... Benim asıl amacım motor almak Bi Honda Shadow da gözüm var... şimdi evde az yakan araba kalmassa motor konusunda bahanem olur diye düşünüyorum.. bide yakışır be banada WJ

Muratım meganın bana yıllık maliyeti 1400 tl bişey değil aslında ama meganenin yerine jeep gelirse vergisini megane ödüyor gibi olur..

Wj görüntü, rahatlık vs olarak süper.Sende süper olduğun için kesinlikle yakışlır.Ve benim hayalim; gurupta bir yada bir kaç wj olsada şöööle peşpeşe.offf.harika olur.Gurupta 1-2 wj alınsın ;çok ciddiyim xj almaktan vazgeçecem.(yazın yani)

o zaman meganı bana ver jeepin vergisini ödeyim ben

outlaw06' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=iLcAaqvLRt8
BUNLARMI SERT ANOFF MU KARARSIZ KALDIM!

Benim pazar günü yaptığım çamur geçişinden ilham almışlar, biraz daha çalışırlarsa olacak, ama yinede İlkerle benim elime su dökmezler anlayacağınız Anoff gibi olmaları için ohoooooo ;D ;D ;D ;D

mesut kose' Alıntı:
Burak wj iyide senin diğer arabaya ne oldu ??? ??? ???
xj duruyor abim Allah izin verirse satmayı düşünmüyorum onu binek araçlarımı birleştirip bıtane wj alayım diyorum ama secılı kandıramıyorum

Aslan abim benim inşallah hayallerine kavusturabırım seni
Muratım hakkaten tuttu kasıntımki sorma

Herkese günaydın neşeli,huzurlu,sağlıklı,güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile...

G�nayd�n Bg�n madem �amurlan�yoruz o halde temizlensekmi ki ? ��yle i� d�� bi giri�eyim KOLXJ ye...

burak mehmet' Alıntı:
G�nayd�n Bg�n madem �amurlan�yoruz o halde temizlensekmi ki ? ��yle i� d�� bi giri�eyim KOLXJ ye...
bende biraz batırdım köydeyim biraz odun ayarlayım dedim haftaya dayanamadım girdim çamura )