KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
X5 aracımı offroad sevdası uğruna bu baharda sattığım zaman; baya marka telaşına düşmüştüm.Eski sevdam cherokee idi ama yakıtını düşünerek uzak durma kararı almıştım.Favorim suzuki 2,5 di.Ama 2-3 araç baktım şansa kötü araçlar denk geldi.Yani bu hafta sonu İnşallah mükemmel geçecek.Full yapılı zj ler 2,5 suzi ler, canavar deff ler vs vs vs... ))
Arkadaşlar
7 Ekim Pazar günü saat: 09.00'da Konya yolunda bulunan opette buluşup, En geç 09,30 da hareketle;
Gölbaşına at binmeye, oradan'da Beynam ormanlarına gitmeyi planlıyoruz.
Yemek alışverişi toplu yapılacaktır...
Liste:
Şaşmaz da Oğuz usta var asıl Amerikancı Fakat ben Suziki için kaç yere gittiysem ismi bilindik veya bilinmedik servis ve ustalar dahil en son Oğuz ustada karar kıldım, güvenilir, 4x4 ler de uzman asla şişirme iş yapmayan ve fiyatta da oldukça makul, geçen gittiğimde de bir magnum a bakıyordu bir deneyin en azından, japonlar da da tecrübesi var yani. Ben telefonunu vereyim lazım olursa ararsınız. Oğuz usta 535 453 41 32 -312 278 60 33
Sticker ı olan getirsin evet.Benim araba çıplak zaten.Arka camda dosd un yarış arması vardı kocaman dün akşam söktümBu arada zaten bizim Ankara Offroad ve Outdoor etkinlikleri gurubuna has bir sticker bastıracaz.Sizlerden de görüş almak isterim.Mesela ;bir tekerlek yada 4X4 resmi içine ANOOG yazılabilir altada ankara offroad outdoor gurubu...
Şaşmaz da Oğuz usta var asıl Amerikancı Fakat ben Suziki için kaç yere gittiysem ismi bilindik veya bilinmedik servis ve ustalar dahil en son Oğuz ustada karar kıldım, güvenilir, 4x4 ler de uzman asla şişirme iş yapmayan ve fiyatta da oldukça makul, geçen gittiğimde de bir magnum a bakıyordu bir deneyin en azından, japonlar da da tecrübesi var yani. Ben telefonunu vereyim lazım olursa ararsınız. Oğuz usta 535 453 41 32 -312 278 60 33
Ne bileyim savaş konuşmaktan ziyade dinlemeyi severim muhabbetinizi bölmeyeyim diyorum biraz uzaktan bakmak iyidir çok muhabbet tez ayrılık getirir herkese selamlar
Ne bileyim savaş konuşmaktan ziyade dinlemeyi severim muhabbetinizi bölmeyeyim diyorum biraz uzaktan bakmak iyidir çok muhabbet tez ayrılık getirir herkese selamlar
Estağfirullah Ömer abi ne sohbetimizi bölmesi...Ok abi sen öyle diyorsan öyledir, tecrübe konuşuyor diyelim...Sen camdan baksan da yeter o zamanBiz de burda yeni bir dostluk ortamı yeşersin diye mücadele ediyoruz.Hayırlısı bakalım.