KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi diyelim iyi olsun orahan abim
Işık dağında telsiz anteni bozulmuş jandarmanın bir paletli birde bıçak peş peşe giderek acmış yoksa ışık dağına bu mevsimde cıkmak ne mümkün en az 60- 70 cm kar vardı don, cubuk karagöl nasıl ise ışık dağıda aynı durumda idi, yol acık olduğu halde sonradan yağan kar yine kapatmış eteğine gidene kadar cok caba sarfettim zaten eteğinden ileri gitmek mümkün değildi
Güneşin eritmediği ve rüzgarın karı estirerek süpürmediği yerlerde orman içlerinde güneş görmeyen yerlerde mutlaka kar vardır zaten aluç dağı soğuksu milli parkının arkasıda kalıyor ve o bölge yüksek kar vardır diye tahmin ediyorum ışık dağında 50 metre rakım farkında kar birden 40- 50 cm artıyor
Bu geziye işimdeki yer değişikliği nedeni ile katılamıyacağım malesef
Bende cok üzülüyorum aranızda olamayacağım için abi bu hafta sonu keyfim kactı cumartesi ışık dağına giderken haberim oldu 2 gece kalıp pazartesi dönecekken pazar akşamı dönmek zorunda kaldım ve gittiğim geziden keyif bile alamadım
İnşallah orhan abi bu sene cok güzel ve hızlı bir başlangıç yaptık şimdiden mükemmel yerlere gittik mükemmel geziler organize ettik baharda ve yazın gidebileceğimiz yerlerin sayısı daha da artıcak ve süper etkinliklere imza atıcağız bundan en ufak bir şüphem yok