Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 806,866
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Geziye giderken çekilen fotolarda araçlar pırıl pırıl.Akşam çekilenlerde hepsi kıh
abi su geçiş olayını ters yaptık önce çamura gireydik iyidi bu arada 2 sabahtır tünelde yoksun abi

Etiketler

mozbay1907' Alıntı:
abi su geçiş olayını ters yaptık önce çamura gireydik iyidi bu arada 2 sabahtır tünelde yoksun abi

Güveç i Fevziyedemi yapsak ki ? çamur varmı ?

outlaw06' Alıntı:
Mesut abiiiiiii ; aklıma soktun eşşek sıpasını; ilk spontanda GÜVEÇ yapıyorsun hiç şansın yok.Zaten bana hep diyordun; sen birde benim güvecimi ye diye keh keh keh BEYLER NE DERSİNİZ?

Başkan çok tehlikelisin var ya

burak mehmet' Alıntı:
Güveç i Fevziyedemi yapsak ki ? çamur varmı ?
Yagmur yagmadıkı camur olsun gecen hafta ıcı kuruydu her yer aksam buyuk ıhtımalle gıdıcem bakarım zaten yenı bı yol kesfedıyorum Şehitali tarafından av yolu duyumları aldım bakalım

mozbay1907' Alıntı:
Dün direk şaşmaza gittim, bu sabahta endirekt gitmedim tabii direk gittim.O yüzden tünelde karşılaşmadık

mesut kose' Alıntı:
Başkan çok tehlikelisin var ya
Yoookk senin elinden güveci yiyecez
Beyler bu pazar değil, gelecek pazar akşamdan eti, batlıcanı,tomeytoyu,biberi,sarımsağı,patatesi,soğanı alıyoruz.Kimde büyük güveç varsa getirir;adam sayısına göre 2-3 güvece kuyruk yağını alta üste sererek güvecimizi diziyoruz, afiyetle yiyoruz inşallah.maşallah

Orhan baba 37 tike pirzola yedi yaw))))))))))
Yaw Mesut abi Allah aşkına orda 50 tane adam gördü, oturdun yarım tepsi pahlavanın önüne, dilin dolanana kadar yedin.Ben bir lokma aldımda hemen makineyemi asıldınBirde bir adi poz olmuş ki sormaUmutcanlarla murat yetim gibi bakıyorda sanki onlara vermiyormuşum gibi.Tey Allahım

bir kuzudan 15 tike çıksa eyvah eyvah

Yanlız bu fotoğrafları saklamak lazım Muratın bakış nasıl bir bakıştır öyle yav..

Valla abi fotoda herşey ortada sanki )

Merhaba ANOFF selamlar hepinize süper bir hafta sonuydu sayenizde teşekkürler herkeze

bu arada hafta sonu bitmemiş sanırım muhabbetide güzelmiş devam gaza

vay arkadaş ya nerden buldunuz bu kareleri ne 37 si 4 ünü zor kaçırdım efodan