KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Önce sana hadi abi, al artık bi makine...
Harbi üstteki çok tahrik edici.renk bile dıpatıp tutmuş.
Kalite dodik 1000 tl, 3.5 inch kit 2,200 tl, demir tampon 500 tl, vinç 1500 tl.Jant lastik 3,000 tl.Toplam 8,200 tl.Erkan abi malzemeyi alsam yükseltmeyi yapar, dodikleri takarmısın?Arabayı yaptırıp yaptırmayacağım, bunla devammı XJ mi; bunların cevabı Nisan sonu belli olacak.
Önce sana hadi abi, al artık bi makine...
Harbi üstteki çok tahrik edici.renk bile dıpatıp tutmuş.
Kalite dodik 1000 tl, 3.5 inch kit 2,200 tl, demir tampon 500 tl, vinç 1500 tl.Jant lastik 3,000 tl.Toplam 8,200 tl.Erkan abi malzemeyi alsam yükseltmeyi yapar, dodikleri takarmısın?Arabayı yaptırıp yaptırmayacağım, bunla devammı XJ mi; bunların cevabı Nisan sonu belli olacak.
abı muhabbeti bende bilmiyorum tam ama yengem cozlamıs amcasının kulağını çekmiş sanırım onlarda murat abıyle konuşmalar ertelemısler ama tam ne olmuş bilmiyorum
abı muhabbeti bende bilmiyorum tam ama yengem cozlamıs amcasının kulağını çekmiş sanırım onlarda murat abıyle konuşmalar ertelemısler ama tam ne olmuş bilmiyorum
Başkan, haftasını doldurmadan daha özledin değil mi dağı bayırı resimlerle avun sen , bak Erkanın sabah eklediği wj nefis birşeydi onu yap sen başka arabaya felan da heveslenme hiç o hali daha fazlası değil, inan tek geçerim Ankara'da.