Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 805,538

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Abi haftasını doldurmadan özlemek ne kelime, inan bana döndüğümüz akşam özlüyorum dağı bayırı.Gelecek pazar yapalım senin meşhur GÜVEÇ i.Ordanda bir sert gezelim...
Abi mayısın ilk haftası netleşecek.XJ den vazgeçer bununla devam dersem inşallah aynısını yaptıracam...(ben bu yazıyı yazarken yanlaya yanlaya beyaz bir M3 geçti yeni kasa.yan yan yan alayına isyan.içim eridi.bende çıksam yanlarmıyım acep jeep le)

Savaş bak şimdiden söylüyorum güveçi bu sefer GÜVENÇ'te yapacağız, anlaştık mı ?

mesut kose' Alıntı:
Savaş bak şimdiden söylüyorum güveçi bu sefer GÜVENÇ'te yapacağız, anlaştık mı ?
Biliyorum abi, konuşmuştuk GÜVEÇİ GÜVENÇ TE yapacaz inşallah; o tamamdır da tüfek atışlı yapalım diyor arkadaşlar.Salih abi ile Ersinde trap vardı.Atış etkinliğimi yapsak yoksa çamur kar az biraz,hala varken değerlendirip sert mi dolaşsak onuda değerlendirip karar verelim.

outlaw06' Alıntı:
Keşke yengeye sorduktan sonra pazarlığı bitirseydi.Arada ben mahçup oldum ve orda özellikle sana sordum; sıkıntı çıkarmı diye
Jantların hayırlı olsun
sen murat abiye ben hepinize babamda azarladı birsürü.ateş suyunuda yasakladı amcama...halbukı parayıda salı günü hazır etmiştik

Serkan'ın merakla beklenen aracı karşınızda...