KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Başkan, haftasını doldurmadan daha özledin değil mi dağı bayırı resimlerle avun sen , bak Erkanın sabah eklediği wj nefis birşeydi onu yap sen başka arabaya felan da heveslenme hiç o hali daha fazlası değil, inan tek geçerim Ankara'da.
Abi haftasını doldurmadan özlemek ne kelime, inan bana döndüğümüz akşam özlüyorum dağı bayırı.Gelecek pazar yapalım senin meşhur GÜVEÇ i.Ordanda bir sert gezelim...
Abi mayısın ilk haftası netleşecek.XJ den vazgeçer bununla devam dersem inşallah aynısını yaptıracam...(ben bu yazıyı yazarken yanlaya yanlaya beyaz bir M3 geçti yeni kasa.yan yan yan alayına isyan.içim eridi.bende çıksam yanlarmıyım acep jeep le)
Biliyorum abi, konuşmuştuk GÜVEÇİ GÜVENÇ TE yapacaz inşallah; o tamamdır da tüfek atışlı yapalım diyor arkadaşlar.Salih abi ile Ersinde trap vardı.Atış etkinliğimi yapsak yoksa çamur kar az biraz,hala varken değerlendirip sert mi dolaşsak onuda değerlendirip karar verelim.