Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 804,752
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ben bi haftadır rahatsızdım bu yüzden ufaklık ve annesini Annaneye yollamıştım 5 gündürde görmüyordum.Dün getirdim o yüzdende akşamki organizasyona gelemedim içim içimi yedi ...
Salih Abi senin egsozu çok merak ediyorum...

Etiketler

günaydın yüzü gülen, kalbi sıcacık arkadaşlarım...

salih abim öyle bir boşluğa düştümdüm ki ne alacağım la ilgili her gün nerdeyse yeni bir fikirle uyanıyorum desem yalan olmaz ama.. alacağımın ne olursa olun sanırım için ..( J ).. harfi mutlak olacak.. WJ XJ CJ KJ PAJERO

Herkese günaydın iyi haftasonları olsun Bu arada akşamki tavşanlar neydi öyle ya

salih yardımcı' Alıntı:
Burak kardeş,
Jantlar cok güzel olmuş güle güle kullan,bir de sepeti değiştirirsen süper olur...

teşekkür ederim abim sağol.Evet sırada hurdacı sepeti var
iroqua' Alıntı:
Burak jantlar cok güzel olmuş güle güle kullan

Abicim teşekkürler çok sağol..

günaydın mutlu bir hafta sonu olsun

Erkan harikasın bombasınSabah 5,49 da günaydın))
İKİBİNİNCİ MESAJIMDA TÜM ANOFF A GÜNAYDINLAR))

Salih abi mayısta ödemelerim vs var.O ara belli olacak benim bütün durum.XJ alayım diye kafaya takmıştım ama şimdi düşünüyorum ZJ varkende arayıştaydım frontera varkende terrano varkende X5 varkende vs vs vs.Yani insanın gözü hep elin eşşeğinde oluyor ama en iyisi senin eşşeğin aslında.Aracı alıyoruz tanıyoruz sağını solunu düzeltiyoruz satıp yenisini alıyoruz sil baştan
-Uzun lafın kısası mayısta ya XJ yada WJ ile devam ama yaptırarak;Kit+lastik-jant+vinçli tampon
Abi sen gibi bir aile babasının elini 50 kişinin içinde arlanmadan gururla öperim.Sen o mangalı yellemeye devam et.Allah mutluluğunuzu/mutluluğumuzu bozmasın inşallah.(ama poz konusunda lütfen acı bize artık)

Burakçım geçmiş olsun.Egzosun sesi çok güzel lakin elbette V8 gibi değil.Ama melodisi hoş.Ben beğendim.Başarılı

erka' Alıntı:
günaydın yüzü gülen, kalbi sıcacık arkadaşlarım...
Erkan abi, bal abi;bugüne kadar attığın tüm JEEP fotolarını bir kenara attım.Bu beni bitirdi
Bu arada çok ciddiyim gel WJ alalım sana.V8 seversen benimkinden, az yaksın dersen 2,7.Ne dersin?

mozbay1907' Alıntı:
Herkese günaydın iyi haftasonları olsun Bu arada akşamki tavşanlar neydi öyle ya
Murat arkadan gördünüzmü bilmiyorum,o tavşanlar 3-4 taneydi.Sağa sola kaçıştılar ama birini epey takip ettik.Allahım affet adamın tarlasına da daldık yaBu arada tavşan değil onlara artık koyun diyelim lütfen...

ersngzl_06' Alıntı:
güvençte güveç süper olur yanında rakıda varsa hele ama atış için orası ayak altı bir yer daha sonra tenha bir yerde yapılsın derim hem benim trap makinası burda değil köyde
Ersin vallaha varya sana 3. çentiği de atacam.Masdem öyle düzenleyin artık atış etkinliğinin hazırlıklarını da yapalım.Senle Salih abiye düşüyor o iş.İkinizde trap var sanırım
(Gerçi yazın çamur bulamadığımız dönemde o işe eğilsek daha iyi ya )Yazın çamur, kar olmadığından 2 alternatif var.Ya kamp yada kamplı yarışlara il dışına gitmek yada paıntboll, atış etkinliği, Mustafanın dediği gibi 312 paıntboll da havalı tüfek atışı vs.)

Beyler pazar günü güvenç te lütfen hatırlatın da 2 takım kurma hazırlığı yapalım.Gelecek hafta ilk halı saha maçını yapalım.Mesela 2 kişi 5 er 6 şar kişilik adam seçip takımını kursun;kokoreçine, tepsi paklavasına vs maçlara başlayalım.BÜYÜKLERİM ,GURUP YÖNETİMİ NE DER?Hatta havalar ısınmadan paıntboll da yapalım.Yazın çok yakıyor kıyafetler...

outlaw06' Alıntı:
Burakçım geçmiş olsun.Egzosun sesi çok güzel lakin elbette V8 gibi değil.Ama melodisi hoş.Ben beğendim.Başarılı

Bi toptancı ile görüştüm uzaktan kumandalı sistem için fiyat bildirecek bugün.Eğer uygun bir fiyat alabilirsem bizim araçlarada yaptıralım dursun.. ilerde lazım olur..

Mesut abiyle sen aldım verdim yapın abi alışın
Şaka bi yana spor etkinlikleri gurubun ismindeki outdoor etkinliklere girer güzel olur.. yanlız Murat benim karşımda oynayamaz onu benim takıma verin..

pc karıştırırken eski fotoları buldum,aracı ilk aldığım gün.İzmirden aldım Kuşadasına eve getirdim evin önünde ilk pozunu verdi bana,