KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Murat arkadan gördünüzmü bilmiyorum,o tavşanlar 3-4 taneydi.Sağa sola kaçıştılar ama birini epey takip ettik.Allahım affet adamın tarlasına da daldık yaBu arada tavşan değil onlara artık koyun diyelim lütfen...
Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlar )
Günaydın Ankara
Bir arkadaşımdan gelen mesajı aynen aktarıyorum, Belki ilgilenenimiz çıkar:
""Serdar selam...2001 opel frontera almıştık... 3.2 Limited...2 sene oldu alalı...aldığımız zaman tüp taktırdık...1 gün bile binemedik...tüp taktıktan sonra yolda motor bölümünden yandı...hurdaya çıkarmadık , 2 yıldır çekme belgeli bekliyor...ilgileneceğiniz parçaları olabilir...parçalayacağız...görüşmek üzere...""
Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlar )
Biliyorsun Lütfücüm yeşil vadiye girebilmen için beyaz tavşanı takip etmen gerekiyor... yoksa beyaz tavşanı sen değilde Neomu takip edip matrixe girecekti? .. filmler karıştı arkadaş...
Mesut abiyle sen aldım verdim yapın abi alışın
Şaka bi yana spor etkinlikleri gurubun ismindeki outdoor etkinliklere girer güzel olur.. yanlız Murat benim karşımda oynayamaz onu benim takıma verin..
Erkan abi, bal abi;bugüne kadar attığın tüm JEEP fotolarını bir kenara attım.Bu beni bitirdi
Bu arada çok ciddiyim gel WJ alalım sana.V8 seversen benimkinden, az yaksın dersen 2,7.Ne dersin?