KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi çözüldüya rahatladım baya bu arada xj alt muhafaza söküldü burak ölçü alcak diye takmadım Salih abi ve Dinçer abi muhafaza yoksa isterseniz takmadan önce sizde ölçüleri alın
iyi akşamlar herkese...
cuma günü Şener abiyle dün Muratla bu sabah ve Akşamda Orhan abiyle karşılaştık...demekki buluşma olmasa bile bu grup kaderimize yazılmış mutlaka karşılaşıyoruz...
Teşekkür ederim abi, bir sürü fotoğraf var attığım ve atmadığım kafam karışıyor artık hangilerini paylaştım hangilerini paylaşmadım diye bu yüzden fotoğraf paylaşamıyorum baştan 437 sayfayı gözden geçirmem gerek
burak kardeşimle sabah ve akşam karşılaşmam güzel bir tesadüftü çoçuklarda tanıyor burak seni akşam karşılaştığımızda oğlum aa baba burak abi diye tanıdı
iyi akşamlar herkese...
cuma günü Şener abiyle dün Muratla bu sabah ve Akşamda Orhan abiyle karşılaştık...demekki buluşma olmasa bile bu grup kaderimize yazılmış mutlaka karşılaşıyoruz...
burak kardeşimle sabah ve akşam karşılaşmam güzel bir tesadüftü çoçuklarda tanıyor burak seni akşam karşılaştığımızda oğlum aa baba burak abi diye tanıdı