Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,800

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın ANOFF un muhteşem üyeleri.Kanuni bu devirde yaşasa eminim bir JEEP alır full yaptırır bizim guruba; İnşallah bende sizunle etkinliklere gelmek isterum der, Hürrem yengemide alır gelirdi...

arkadaşlar gününüz fıstık gibi olsun, yeni haftanız bal tadın da geçsin, kazancınız bol olsun...

outlaw06' Alıntı:
Günaydın ANOFF un muhteşem üyeleri.Kanuni bu devirde yaşasa eminim bir JEEP alır full yaptırır bizim guruba; İnşallah bende sizunle etkinliklere gelmek isterum der, Hürrem yengemide alır gelirdi...

Abi daha çamkorudan çamlıdereye inemedik 1 metre karda,adamın nesli gemiyle tophaneden kasımpaşaya geçmiş... abi ben baştan söyleyim Kanuni varsa ben yokum... Hem hakiki Tosunpaşa benim !!!!

burak mehmet' Alıntı:
Abi daha çamkorudan çamlıdereye inemedik 1 metre karda,adamın nesli gemiyle tophaneden kasımpaşaya geçmiş... abi ben baştan söyleyim Kanuni varsa ben yokum... Hem hakiki Tosunpaşa benim !!!!
Lan olm ne adamsın ya )))

burak mehmet' Alıntı:
Yahu onu boşamı guruba alıyoruz.Yanında 30 atlıyla gelir, öncü olur.Jeep i batınca atlılar halat atarlar.Her yere gideriz.

1 ve 2 fotoğraf ışık dağı salın yaylası 3 ve 4 ise kütüklü dağı

Kızılcahamam, kütüklü dağı, kasımlar yaylası

Kızılcahamam, kütüklü dağı