Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,839

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

cr-v' Alıntı:
hayırlı olsun desemde etme eyleme abi alma şu tipi bozuğu
Gözümüz alışacak aslında da lakin Range evoque yi çok taklit etmişler gibi.Ben mesela E36 bmw den e 46 ya çok zor alıştım beğeni olarak.Şimdide son kasaya alışamıyorum.Lıght çizgiler bizi bozuyor sanki

outlaw06' Alıntı:
Afiyet şeker olsun.Sendeki keyif Paris tede yok Mustafa beyResimde düz olaydı iyiydi.Bu arada bende kendi yaptığım işkembe çorbasını içiyorum.Ellerime sağlık...
afiyet olsun dükkanda işkembe çorbasımı yaptın

cr-v' Alıntı:
burak görüntü yönetmeni sensin o zaman

ben o işi sevgili yengem,canım arkadaşım Murat Beyin biricik Eşi Seyide hanıma satmayı planlıyorum.

abi bu çocuklar büyüyünce ne yiyecek ya onu yemez bunu yemez 10 yıl sonra her mahallede fastfood çu açılır herhal

Abim afiyet şeker olsun can olsun üstüne birde kahve söyle ama benden tamam olsun ohhhhhhhhh

burak mehmet' Alıntı:
ben o işi sevgili yengem,canım arkadaşım Murat Beyin biricik Eşi Seyide hanıma satmayı planlıyorum.
Kardeşim foto için bişey demem ama video için benden iyi çekeceğinden şüphen olmasın ben kendim izliycem diye genelde videoda kadraj kayıp gidiyor )) Örnek sarıyer barajında unimogun seni çıkarma sahnesi )

outlaw06' Alıntı:
Afiyet şeker olsun.Sendeki keyif Paris tede yok Mustafa beyResimde düz olaydı iyiydi.Bu arada bende kendi yaptığım işkembe çorbasını içiyorum.Ellerime sağlık...

obaaa bi akşam gene bi çorba buluşması yapalım ama kazımkarabekirde yaşar ustada yiyelim..Bakır sanahda bol tereyağlı üstlik 1 tane fiyatına 2 tane

mozbay1907' Alıntı:
Kardeşim foto için bişey demem ama video için benden iyi çekeceğinden şüphen olmasın ben kendim izliycem diye genelde videoda kadraj kayıp gidiyor )) Örnek sarıyer barajında unimogun seni çıkarma sahnesi )
aynen ya kendim izleyecem diye ya yeri ya göğü çekiyorum

burak mehmet' Alıntı:
obaaa bi akşam gene bi çorba buluşması yapalım ama kazımkarabekirde yaşar ustada yiyelim..Bakır sanahda bol tereyağlı üstlik 1 tane fiyatına 2 tane
Aynen çorbacı değişimi kısmına katılıyorum aklıma geldikce hala içim gidiyo ya la

http://video.tr.msn.com/watch/video/su-birikintisinden-surpriz-atlay%C4%B1%C5%9F/1jl9bys4f

) dikkatli olmak lazım

mozbay1907' Alıntı:
http://video.tr.msn.com/watch/video/su-birikintisinden-surpriz-atlay%C4%B1%C5%9F/1jl9bys4f

) dikkatli olmak lazım

Ana sırılsıklam oldu at kafası ... oda nasılbir çukurmuş öyle...

Lahmacun işi nasıl olacak Savaş? yaptırılıp mı gidilecek yoksa önce gidilecek, oynaşılacak sonra biri gidip yaptırıp gelecek mi? sabah yaptırılıp gidilirse bişeye benzemez çünkü. Eğer öyleyse sucuk ekmek daha iyi bir çözüm olabilir gibi...

Savaş abi Dinçer ile beraber ben de geliyorum copilot olarak (Tolga)