KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
adaşım canım abim bu neyin gözüdür ? bakıyorum 1 saatir anlıyamadım tavşan değil. ordaki büyük baş da değil kaplan diyesim var ama sen ne zaman gittin afrikaya diye düşünüyorum
Yok abim gece sayfanın nöbetini tuttuk güzel bir kar yağıyordu gece, olurda birimiz şeytana uyar dağa bayıra cıkar kalır acil çekici hizmeti olarak hazırda bekliyorduk ben ersin ve serkan ile birlikte
Şaşmazda 100 m2 arsa alıp 2 göz bir yer yapalım fikrimde hala kararlıyım))
Aslında en güzel fikir Buraktan gelmişti.Kenarda köşede atıl büyük bir dükkan kiralayalım gurupça; araçlarımızı park ederiz kendi elimizden gelen tamiratları yaparız vs demişti.hatta başımızın belası olan yıkama olayı
Muratçım şaka değil.Tutalım bir yer.En az 20 arkadaş katılır kiraya.Kiralar ne kadar bir fikrin varmı?En az içeri 5-6 araç ta almalı bence.Kompresörümüzü vs de koyatız.Ohh.Herkes evden bir iki parça alet edavat getirir.Tabelamızı da asarız ANOFF GARAJ diyeBir kahve makinası ketıl falan
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,
Muratçım şaka değil.Tutalım bir yer.En az 20 arkadaş katılır kiraya.Kiralar ne kadar bir fikrin varmı?En az içeri 5-6 araç ta almalı bence.Kompresörümüzü vs de koyatız.Ohh.Herkes evden bir iki parça alet edavat getirir.Tabelamızı da asarız ANOFF GARAJ diyeBir kahve makinası ketıl falan
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,
Yok abim gece sayfanın nöbetini tuttuk güzel bir kar yağıyordu gece, olurda birimiz şeytana uyar dağa bayıra cıkar kalır acil çekici hizmeti olarak hazırda bekliyorduk ben ersin ve serkan ile birlikte