KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,
DİKKAT;
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,
DİKKAT;
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,Gökhan
DİKKAT;
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,Gökhan,Ahmet Yaprak,Y.Mustafa abi,
adaşım misafirlerim vardı, tilkimiydi nasılda yakın çekmişsin.. ne güzel şaşmaza gelip de beni unutmamaları seviyorum sizi ANOFF (salih abim, muratım, burak, serkan) ayaklarınıza sağlık, tekerlerinizin balansı bozulmasın hiç..
adaşım misafirlerim vardı, tilkimiydi nasılda yakın çekmişsin.. ne güzel şaşmaza gelip de beni unutmamaları seviyorum sizi ANOFF (salih abim, muratım, burak, serkan) ayaklarınıza sağlık, tekerlerinizin balansı bozulmasın hiç..