adaşım misafirlerim vardı, tilkimiydi nasılda yakın çekmişsin.. ne güzel şaşmaza gelip de beni unutmamaları seviyorum sizi ANOFF (salih abim, muratım, burak, serkan) ayaklarınıza sağlık, tekerlerinizin balansı bozulmasın hiç..
Selam değerli dostlar,
Yaklaşık 2 saattir 467. sayfada kaldığım yerden buraya yazıları okudum.
Bu hafta bayağı yoğundu Aksaray,Nevşehir,Kayseri derken Perşembe gece geldim ve daha yeni sayfaya girebildim.
Çok keyifli bir gezi yaptık başta Savaş ve Mesut abiler olmak üzere emeği geçen,katılan herkese teşekkür ediyorum.
Muhabbetler,paylaşımlar çok hoş,Allah bozmasın her daim keyifli kılsın.
-Grubumuza yeni aktılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Çok doğru bir yere geldiniz,dostluğun,kardeşliğin,hoş muhabbetin hüküm sürdüğü bir diyardasınız.
-Umutcan hocam geçmiş olsun.
Birkaç resim de ben ekleyeyim,resim çekmeyi çok sevmiyorum,bu konuda sizlerin güzel fotolarını çalıp kullanıyorum,biraz beleşçiyim galiba
selamlar,saygılar.
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembeKatılmak isteyenler adını eklesin lütfen
Savaş,Mesut Abi,Çağın,Salih,Murat,Dinçer,Burak,Erkan,Erkan Nezir,Salih abi,Gökhan,Ahmet Yaprak,Y.Mustafa abi,