Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 779,996
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
ünlü olursam eğer Kenan Erçetingöze verin fotoğraflarımı ..
Günaydın..
Bi an Fotokritiğe koydugumuz ilk foto aklıma geldi Neye baktığın değil ne gördüğün önemlidir ! Çok sanatsal bi çalışma olmuşdu

Etiketler

mozbay1907' Alıntı:
Bi an Fotokritiğe koydugumuz ilk foto aklıma geldi Neye baktığın değil ne gördüğün önemlidir ! Çok sanatsal bi çalışma olmuşdu

Ama buraya koymasak grup sağlığı ve bizim gruptaki geleceğimiz açısından iyi olur...

arkadaşlar yeni gününüz yeni haftanız çok güzel ve kolay geçsin.. bereketli bir hafta olsun..

erka' Alıntı:
arkadaşlar yeni gününüz yeni haftanız çok güzel ve kolay geçsin.. bereketli bir hafta olsun..
anaaa işte benim hayalimdeki renk ve donanım...

burak mehmet' Alıntı:
anaaa işte benim hayalimdeki renk ve donanım...
burak o fotolar neydi öyle,, hele siyah noktalı olanı, kaydettim ilerde şantaj olarak kullanabilirim

erka' Alıntı:
burak o fotolar neydi öyle,, hele siyah noktalı olanı, kaydettim ilerde şantaj olarak kullanabilirim
Cumartesi akşam Savaş abimle yaptığımız Tan gazetesi muhabbetine itafen koydum.. Üzerimdeki Vahşi kuzuyu islami usullere göre bursa işi çift su verilmiş bıçakla avlamıştım...

günaydın doslar mutlu bol kazançlı stressiz bir hafta olur inşallah

burak mehmet' Alıntı:
Cumartesi akşam Savaş abimle yaptığımız Tan gazetesi muhabbetine itafen koydum.. Üzerimdeki Vahşi kuzuyu islami usullere göre bursa işi çift su verilmiş bıçakla avlamıştım...
alemsin burak

erka' Alıntı:
Erkan abim en çok istediklerimden ve ilerde mutlaka yapıcaklarımdan bitanesi süper bişey bu ya

mozbay1907' Alıntı:
Erkan abim en çok istediklerimden ve ilerde mutlaka yapıcaklarımdan bitanesi süper bişey bu ya
muratım, inşallah en kısa zamanda dileklerin yerine gelir istediklerine kavuşursun kardeşim..

erka' Alıntı:
muratım, inşallah en kısa zamanda dileklerin yerine gelir istediklerine kavuşursun kardeşim..
İnşallah abim zamanla olucak bakalım
Burda aynalarada bi çözüm buldumu rafting için ideal bir araç ortaya çıkar sanırım

Turgay Vitara' Alıntı:
Merhaba,
Cumartesi günü belki de bu senenin son karının tadını çıkarmak için Halaçlı, Subaşı,Ücret mahallelerinde yaptığım gezi fotoğraflarıdır.
İyi haftalar.
Turgay bey ellerinize sağlık.Son kardan baya istifgade etmişsiniz, bizde gitmiş kadar olduk resimler sayesinde.Büyük etkinlikte tanışmak dileği ile.