KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam arkadaşlar ya bu ne ya takibi biraz kaçırdık mı toparlak ne kadar zor oku oku bitmiyo bu gün ekip kopmuş herkes dün ses çıkmadı sakindi bu günde ben çok yogundum takip edemedim.
ama neyse tekneloji süper kayıt altında akşama kadar berabermişiz gibi oldu
Bütçe çok değişken, 10bin den başlıyor 20-25 e kadar gidebilir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-bu-fiyat-son1-bu-fiyat-kacmaz-117351910/detay
şu ilanı gördüm de aklıma girdi patrol ondan soruyorum... Lada fiyatına...
Muhabbet süper, tüm dostlarıma güzel bir gün dilerim, mesut abim fotoğraflar videolar cok güzel ellerine sağlık.
Serdar abim patroller cok sağlam cok güzel ve çok güçlü araçlar ama cok iyi baktırmak gerek temiz masrafsız patrol bulmak çok zor genelede kasaları problemli oluyor bildiğim kadarı ile ayrıca dizel motoru sorunlu ise tamiri oldukca tuzlu onun dışında kullanan herkesi hayran bırakan bir arac ve modifiyesi çok kolay eğer patrol düşünürseniz iyi bir usta bulup ona göstermek gerek
Mustafa abi karlar bir erisin gideceğiz kısmet olursa asfalt yoldan cıktıktan itibaren en az 50 - 55 kilometrelik dağ ve orman yollarından oluşan bir parkur ayarladım bu yol 70 km kadar uzayabilir tekrar tekerlekler asfalt yola deyene kadar, başkanımla birlikte bir keşif yapıp değerlendireceğiz uygun bir zamanda