KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sn. monti dışı seni içi beni yakar resim 1 sene öncesine ait 85 kiloyum tarihinde güzelligiyle bir karar alıp 11/11/2011 de sigarayı bıraktım tarihler 10/10/2012 yi gösteriyor tartı 105 kiloyu gösteriyor tek suçlu sigara deyil tabiki mangalında suç ortaklığı var.
Harika Savaş ve Orhan hocam. Boşver kiloyu felan. Benimde 31/12/2011 den beri bi tane değmedi ağzıma hayatımda yapğtığım en güzel işlerden biri. Ha bi 8 kilo kadar ortağım oldu ama varsın olsun. Yakında onlarıda verecem değişik planlarım var Arar ara birbirimizi gaza getirip olası geri dönüşü engellememiz lazım
Alfonse' Alıntı:
mühyede kımıldamak derken... Böyle mi yani ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu foto Mühyede de,
yıllardan 2009 du galiba, sonra dahada yıllar yıllar bisürü bişiler oldu : özledim yaf off günleri..... kaşıntı başladı bende gene ;D
Acil bir ödemem var.Araçlardan birini ivedi satmam lazım.20,500 e cherokee yi de satabilirim.Bu modellerde araç isteyen eş-dostunuz varsa haber uçurun kankalar
siteyle yeni tanıştım ve 1-2 aydır siteyi takip ediyorum, paylaşımları kıskandım gerçekten
daha yeni bir jimny sahibi oldum, araç modifiyesiz, bu haliyle günlük ve soft off-road kullanmayı düşünüyorum
hafta sonları aracımla doğaya çıkıp, patikalardan geçip, yeşillik mekanlarda dağ taş yürümek istiyorum
Ankara'yı pek bilmiyorum, ayrıca zamanım malesef kısıtlı (iş+aile)
bu çerçevede, günübirlik gerçekleştirebileceğim, ankaraya 1 saat civarı uzaklığı geçmeyecek bu tarz yerler, rotalar tavsiye edebilir misiniz?
muhabbeti böldüysem ya da yanlış yerde cevap arıyorsam affola.
Aracın kilitleri, direksiyon körüğü, arka aks, diferansiyel vs. vs. yenilendi. bilenler aracı biliyor zaten. 190.000 de 10 gün önce LPG sistemi komple yenilendi. Araç için bilgi almak istiyorsanız (Ne kadar harcandı, neler yapıldı vs) Şaşmaz HMC Servis ile görüşebilirsiniz. Bütün herşey burada yapıldı. Anlayacağınız aracı aldığımda standart bir haldeydi. En iyi malzemeleri kullanarak, hiç paradan esirgemeden 10 numara bir araç yaptım. Saygılar.
Plaka : 06 JP 840 CHEEROKE 5,9