Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 778,625

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Erkan gunaydin, erkencisin bugun

Sanada günaydın mesut abim, mesai var o yüzden erkenciyim bu gün bu arada attığım dosya açıldımı abi

Bilgisayara format attirmistim birkac gun once google earth yuklu degildi o yuzden acilmadi sonra yukledim farkedince bir aksilik oldu en sonunda yine acilmadi jpg olarak actim oma ondada detaya inilmiyor biliyosun. Ama bugun tekrar yukler bakarim

mesut kose' Alıntı:
Bilgisayara format attirmistim birkac gun once google earth yuklu degildi o yuzden acilmadi sonra yukledim farkedince bir aksilik oldu en sonunda yine acilmadi jpg olarak actim oma ondada detaya inilmiyor biliyosun. Ama bugun tekrar yukler bakarim

Anladım abi, bu arada mesut abim osman ustanın adresi ni biliyormusun serkanla gidecektik ama rahatsızlandı, pazartesi gidip araca genel olarak bir baktırayım poryaları filan bi yağlatayım diyorum aldığımdan bu zamana kadar yürüyene hic baktırmadım

Orhan abim ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar devamı da vardır diye tahmin ediyorum

bugün hiç birşey yapmayın dinlenin hatta haftayada birşey yapmayın gitmeyiiiiiiiin burakta diyo gitmesinler açık hava çarpar diyo

orhan19' Alıntı:
bugün hiç birşey yapmayın dinlenin hatta haftayada birşey yapmayın gitmeyiiiiiiiin burakta diyo gitmesinler açık hava çarpar diyo

Hahahahaha Orhan abi biz göle batmaya gidebiliriz Burak çok sever göl kenarlarını küçükkende direk su görünce koşarmış suya doğru