Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 778,498

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın,
Erkan abim Sırf senin fotoğrafların için telefondaki internet paketimi değiştirdim,yükle şimdi yükleyebildiğin kadar...

Güzel bir hafta olsun güzel insanlar, Savaş abi sabah kahvaltıda ılık süt çiğ yumurtamı vardı one gür ne güzel bir sesdi öyle )

Günaydın ANOFF günaydın güzel insanlar saglıklı bol kazançlı bir hafta olması temennisiyle

Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kesti Dinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ?
Murata sormayın bilmiyor o...

burak mehmet' Alıntı:
Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kesti Dinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ?
Murata sormayın bilmiyor o...
Kaputu açmışlar kollektörü çalmışlar Hani kollektörü çalmasalar Ne kollektörmüş arkadaş bi bulamadık ya ama bugun bulucaz azimliyiz Amerikan arabada japon dinamomu olur la ayrıca

Murat;

Büyük ihtimalle Denso dinamo vardır. Ucuz ve kolay bulunabilir olması ile tercih edilmiş olabilir.
Bu arada aradığınız parça kollektör değil de konjektör olmasın? Zira kollektör şarj dinamosunun içinde kömürlerin bastığı bakır şeritli parçadır, ne kaçar ne kaybolur...

Burak, dinamo çıkışından voltaj okuyor musun? Öncesinde kömür ve kollektörden de başlamak gerekebilir arızayı aramaya.

Selamlar.

mozbay1907' Alıntı:
Kaputu açmışlar kollektörü çalmışlar Hani kollektörü çalmasalar Ne kollektörmüş arkadaş bi bulamadık ya ama bugun bulucaz azimliyiz Amerikan arabada japon dinamomu olur la ayrıca
Duyunca bi ürperdim zaten..

Bende konjektör diye biliyorum abim de Burak kollektör deyince dedim değiştirmeyim yanlışsa buragın ustune atarım Abi kömürleri felan sökmüşken değiştirdik dinamo şarj ediyor bakalım akşam başka bi usta bakıcak

Doğruur abim denso var üzerinde çıkışlardan voltaj okuduk herşey düzgün yinede kömür değişimi yaptık kollektörü bulsak veya konjektörü ( artık hangisi ise ) sorunu çözücez..
bu arada Xj moovisor ışıksız boyasız 100 tl Gel vatantaşşş

Oğlum kar payı koysaydık üstüne eccuk

Moonvisor değil ama moovisor. o yüzden ucuz galiba

serdar06' Alıntı:
Moonvisor değil ama moovisor. o yüzden ucuz galba
galba ne demek bilmiyorum ama evet abim moovisör demek insanın kendine yakışanı takması demek