serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,489 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kusura bakma Burak takılmıştım sadece... Art niyetim yoktu...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kusura bakma Burak takılmıştım sadece... Art niyetim yoktu...
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,490 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu serdar06' Alıntı: Kusura bakma Burak takılmıştım sadece... Art niyetim yoktu... Genişletmek için tıkla ... Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim....
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu serdar06' Alıntı: Kusura bakma Burak takılmıştım sadece... Art niyetim yoktu... Genişletmek için tıkla ... Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim....
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,491 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Oğlum kar payı koysaydık üstüne eccuk Genişletmek için tıkla ... işin gücün ticaret Senede 6000 dönüm ekin satıyosun hala 3ün 5in peşindesin.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu mozbay1907' Alıntı: Oğlum kar payı koysaydık üstüne eccuk Genişletmek için tıkla ... işin gücün ticaret Senede 6000 dönüm ekin satıyosun hala 3ün 5in peşindesin.
mustafasever ÖZGÜRLÜK, DOĞA, BİRLİKTELİK Mesajlar 236 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 1 Nis 2013 #5,492 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM arkadaşlar hem arzide hem asfaltta hem offroad da nasıl olurdu bizim ekipde bitane olsa
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM arkadaşlar hem arzide hem asfaltta hem offroad da nasıl olurdu bizim ekipde bitane olsa
levent7753 Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 1 Nis 2013 #5,493 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Takas düşünüyormusunuz Burak bey. Birde pazarlık payınız varmı ?
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Takas düşünüyormusunuz Burak bey. Birde pazarlık payınız varmı ?
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,494 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu levent7753' Alıntı: Takas düşünüyormusunuz Burak bey. Birde pazarlık payınız varmı ? Genişletmek için tıkla ... Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirim
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu levent7753' Alıntı: Takas düşünüyormusunuz Burak bey. Birde pazarlık payınız varmı ? Genişletmek için tıkla ... Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirim
levent7753 Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 1 Nis 2013 #5,495 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Alet erdavatı toplayıp geleyim, olurya bana çıkabilir. Umarım bir an önce ve en masrafsız şekilde sorunu giderirsiniz. Allah kaza bela vermesin.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Alet erdavatı toplayıp geleyim, olurya bana çıkabilir. Umarım bir an önce ve en masrafsız şekilde sorunu giderirsiniz. Allah kaza bela vermesin.
Erem Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 20 Yer Ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2CAZ 1 Nis 2013 #5,496 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirim Genişletmek için tıkla ... Hediyeni hazırla... Eureka...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Takasın neyle olacağına bağlı Levent bey mesela konjektörün nerede olduğunu bilene hediye bile edebilirim Genişletmek için tıkla ... Hediyeni hazırla... Eureka...
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,497 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem' Alıntı: Hediyeni hazırla... Eureka... Genişletmek için tıkla ... Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem' Alıntı: Hediyeni hazırla... Eureka... Genişletmek için tıkla ... Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim...
Erem Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 20 Yer Ankara Telsiz Çağrı Kodu TA2CAZ 1 Nis 2013 #5,498 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim... Genişletmek için tıkla ... Almayayım.. karbonu fazla diyorlar...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Birsonraki organizasyonda Sana benim müthiş sac kavurmamdan yaparım abim... Genişletmek için tıkla ... Almayayım.. karbonu fazla diyorlar...
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,499 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem' Alıntı: Almayayım.. karbonu fazla diyorlar... Genişletmek için tıkla ... nede çabuk yayılıyor namım Savaş abim sen az önce bana plaka sorduğunda "araç hasarlı ve bizdemi" demiştim ya plaka benzerliğiymiş...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem' Alıntı: Almayayım.. karbonu fazla diyorlar... Genişletmek için tıkla ... nede çabuk yayılıyor namım Savaş abim sen az önce bana plaka sorduğunda "araç hasarlı ve bizdemi" demiştim ya plaka benzerliğiymiş...
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 Nis 2013 #5,500 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem Abim şu benim sogutma sisteminin havasının nerden alındıgınıda bi bulsak tam süper olucak aslında
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem Abim şu benim sogutma sisteminin havasının nerden alındıgınıda bi bulsak tam süper olucak aslında
serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,501 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim.... Genişletmek için tıkla ... Ya bu klavye başında bişey diyoruz ne demek istediğimiz anlaşılmıyor. Yanlış anlama falan yok, estağfurullah
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Abim bende takılıyorum Espirini anladım karşılık vermek istemiştim.. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim.... Genişletmek için tıkla ... Ya bu klavye başında bişey diyoruz ne demek istediğimiz anlaşılmıyor. Yanlış anlama falan yok, estağfurullah
mozbay1907 Kamp III Mesajlar 638 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 Nis 2013 #5,502 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu http://haber.mynet.com/amator-kumede-fikra-gibi-olay-686742-ilginc-haberler/?utm_source=Mynet_HomePage ))
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu http://haber.mynet.com/amator-kumede-fikra-gibi-olay-686742-ilginc-haberler/?utm_source=Mynet_HomePage ))
serdar06 Kamp II Mesajlar 425 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,503 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kesti Dinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ? Murata sormayın bilmiyor o... Genişletmek için tıkla ... Burak şu eklediğim resimde ignition coil yazan senin konjektör diye aradığın parça sanırım. bi ara kontrol etsene...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu burak mehmet' Alıntı: Hafta Sonu çıkartmıcam seni dedim Xj ye küstü şarjı kesti Dinamodan değil kollektörüde bulamıyoruz? Nerededir bu aracın kollektörü aceba ? Murata sormayın bilmiyor o... Genişletmek için tıkla ... Burak şu eklediğim resimde ignition coil yazan senin konjektör diye aradığın parça sanırım. bi ara kontrol etsene...
burak mehmet Kamp III Mesajlar 957 Tepkime Puanı 0 1 Nis 2013 #5,504 Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yok abim o bobin sanırım.. Benim aradığım parça alternatörden çıkıp tesisata bağlayan bir kablo demetinin devamında... ama nerede
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu yok abim o bobin sanırım.. Benim aradığım parça alternatörden çıkıp tesisata bağlayan bir kablo demetinin devamında... ama nerede