Fotoğraflara bayıldım, etkinlik yine mükemmel olmuş, her gezimiz çıtayı bir adım daha yükseltiyor ve bu sizin gibi cok güzel çok değerli abilerimin, kardeşlerimin özverileri ile içten samimiyeti ile gercekleşiyor.
Aranızda olamadığım için bu güzel dostluğu yasayamadığım için sizinle aynı samimiyeti sıcaklığı paylaşamadığım için ve aynı havayı teneffüs edemediğim için üzülsem de fotoğraflarda herkesin yüzündeki tebessüm, mutluluk ve keyif beni sizler kadar mutlu etti.
Bu gezide emeği geçen başkanımız savaş abiye mesut abi ye ve diğer güzel dostlarım abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ederim, emeniğinize ve özverinize sağlık, teşekkürler.
Yine güzel bir etkinlikte değerli dostlarımızla beraberdik.
Keyif aldık,sohbet ettik,güldük,eğlendik,yedik,içtik(Fanta).
Hepinize selam olsun değerli dostlar,can ciğer insanlar.
Emeği geçen tüm dostalrımıza teşekkür ederim.
Savaş abi ellerinize sağlık Sticker ler çok güzel olmuş,tüm arabalara tek tek yapıştıran ellerin de dert görmesin.
Yüksek değerler topluluğu arkadaşlar,abiler,kardeşler.
Selam,sevgi ve saygılarımla.
Evet abilerim kardeşlerim canlarım
Halı saha değişikliğinden sonra yeni sahamızda artık aboneliğimizi alıyoruz ve artık kadrolari netleştirerek maçlarımızı geleneksel bir hale getiriyoruz. Yeni sahamız Emek 4.Cadde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesinin içinde ve otoparkı oldukca müsait.Sahanın ücreti eski saha ile aynı yanlız abonelik alıcagımızdan önümüzdeki haftanın ücretinide ödeyeceğiz.
Evet arkadaslar Carsamba aksamı 11:00-00:00 satleri arasında halı saha macımız ıcın lıstemızı acalım artık ve spora devam edelim haftasonu yediklerimizi eritelim
Not:Maçımız Emekde Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bahçesindeki sahaya taşınmısdır malum park ve saha sıkıntısı