Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 775,545

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
bizim ruhsatlarda drag aracımı yazıyo !!! arazi aracı yazıyor...
way arkadaş yok ben binmiyorum sizin xj lere biri batıo biri batmıyo biri drag yapıo biri yapmıyo biri arazide gidio biri gitmiyo...ben en iyisi ilkerin suziye biniim dicem ama ondada boğulma tehlikesi var napıcam ben yaa :-D

Günaydın ANOFF un kıymetli abileri, kardeşleri, anoff severler, pencereden izleyenler, bu guruba girsekmi bunlarla takılsak mı diyenler, başka guruplardan merak edip; o kadar bulaşıyoruz bunlar neden bize hiç bişey yazmıyor, neden işlerine güçlerine bakıyor diyenlerHerkese günaydın hayırlı cumalar

frontera58' Alıntı:
way arkadaş yok ben binmiyorum sizin xj lere biri batıo biri batmıyo biri drag yapıo biri yapmıyo biri arazide gidio biri gitmiyo...ben en iyisi ilkerin suziye biniim dicem ama ondada boğulma tehlikesi var napıcam ben yaa :-D
Gökhan senin WJ n hazır kardeşim

snsslh' Alıntı:
Günaydın ANOFF...
Ne uyumuştun be SalihPeeehh.Yok uyuma demiyoprum.Uyu da! Erkan abiler 6 da kalkıp göl turu atmış.Geri kalanlar 7 de kalkmış.Ben bile uyanmışım Sen hala uyuyorsun.Çadırı 10 dak salladım kolum yoruldu.Ne uyudun be Salih abi

Savaş Cherokee' Alıntı:
@Murat tünelde neden sağdan gidiyordun?Gözün alıştı WJ ye.Artık Puntoya biniyorum alıştır kendiniSelam vermiyorsun
Abim seçemiyorum normalde WJ karsıdan ısıl ısıl parlayarak gelıyodu

burak mehmet' Alıntı:
bizim ruhsatlarda drag aracımı yazıyo !!! arazi aracı yazıyor...

İkiz dingiller öpüyorum sizi :-* Burak sen batan xj cilerdensin batmadan konuşan, ahkam kesen, arazide kaçak dövüşen arkadaşların gazına gelme bence

Dcanol' Alıntı:
İkiz dingiller öpüyorum sizi :-* Burak sen batan xj cilerdensin batmadan konuşan, ahkam kesen, arazide kaçak dövüşen arkadaşların gazına gelme bence
Kaçak güreşen derken abim sanırım aynı yerlerden geçiyoruz genelde

mozbay1907' Alıntı:
Vay bebişim sabah sabah ağzımdan aldın lafı

Burak lafı aldı yeri boş kalmaz merak etme ;D Unuttun çamurda rampayı çıkamayıp yandan otlardan kaçtığın, çekirdek tepenin yokuşu 3. Seferde çıktığın günleri Murat Bey ;D

Dcanol' Alıntı:
Burak lafı aldı yeri boş kalmaz merak etme ;D Unuttun çamurda rampayı çıkamayıp yandan otlardan kaçtığın, çekirdek tepenin yokuşu 3. Seferde çıktığın günleri Murat Bey ;D
Sonuç olarak çıkmışım abim ya seviyorum seni müsait oldugunda bi konusalım senle

Dcanol' Alıntı:
BİZDE YANLIŞ OLMAZ ABİM OLDUYSADA YANLIŞLIKLA OLMUŞTUR

Evet evrenin 4 atlısına göz değdiBirbirlerine düştüler.Ne olduysa Gökhan arabayı sattıktan sonra oldu.Yahu kavga etmeyin, Gökhan sizinle gelmiyor zaten

Savaş Cherokee' Alıntı:
Evet evrenin 4 atlısına göz değdiBirbirlerine düştüler.Ne olduysa Gökhan arabayı sattıktan sonra oldu.Yahu kavga etmeyin, Gökhan sizinle gelmiyor zaten

Dikkatli olmamız lazım....